ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

"Βόμβα" με Μπέτο

"Βόμβα" με Μπέτο
μπετο

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 32χρονου πρώην μέσου της Μπενφίκα, Μπέτο είναι οι Κρητικοί

Oι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν προχωρήσει και σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις. Οι Κρητικοί κινήθηκαν μεθοδικά για την ανεύρεση του αντικαταστάτη του Δημήτρη Γραμμόζη και ετοιμάζονται να καλύψουν το κενό με τον καλύτερο τρόπο.
Ο Μπέτο που είναι κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη από το 2000 στην Πάσος Φερέιρα με την οποία είχε 119 συμμετοχές και τέσσερα γκολ στα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε.

Την περίοδο 2004-2005 αγωνίστηκε στην Μπέιρα Μαρ έχοντας 31 συμμετοχές και 6 γκολ ενώ την διετία 2005-2007 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, καθώς φόρεσε την φανέλα της Μπενφίκα με την οποία είχε 30 συμμετοχές. Από την περασμένη χρονιά μετακόμισε στην Ελβετία και την Σιόν με την οποία είχε 26 συμμετοχές και ένα γκολ.

Καραγεωργίου:"Σοβαρότητα με Πανθρακικό"

Την ελπίδα η νέα χρονιά να είναι ακόμη καλύτερη για τον Εργοτέλη, εξέφρασε με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Νίκος Καραγεωργίου.Ο τεχνικός των Κρητικών αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανθρακικό και ζήτησε σοβαρότητα προκειμένου να έρθει η νίκη. Πιο αναλυτικά ο Καβαλιώτης προπονητής τόνισε:" Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο.

Ξεκινάμε τη νέα χρονιά ελπίζοντας ότι θα είναι εξίσου καλή και ακόμα καλύτερη από τη χρονιά που πέρασε.

Αντιμετωπίζουμε τον Πανθρακικό μια ομάδα η οποία είναι πολύ καλά οργανωμένη στα παιχνίδια της και για να την κερδίσεις θα πρέπει να ματώσεις.

Έχουμε συνειδητοποιήσει τη δυσκολία της αναμέτρησης και θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης".

Στο μεταξύ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο Παγκρήτιο στάδιο.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Νίκος Καραγεωργίου μετά το τέλος της προπόνησης αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους: Δασκαλάκη, Πόζα, Ορφανό, Κένεντι, Γελαδάρη, Γιαλούση, Πλάσνεγκερ, Χίμπλινγκερ, Μαουρίτσιο, Κορδονούρη, Κοιλιάρα, Ρομάνο, Ροτζέριο, Κουτσιανικούλη, Φραγκουλάκη, Τζούνιορ, Ογκουνσότο, Βακουφτσή, Μπουντιμίρ και Κεφαλούκο.
















TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ