ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Τέλος από την ομάδα της Μαγνησίας οι Ρεγκατίν και Κορέα

Ο Ρεγκατίν σε φάση με τον Λαλά σε αγώνα Βόλος για τη Super League 2021-22
Ο Ρεγκατίν σε φάση με τον Λαλά σε αγώνα Βόλος για τη Super League 2021-22 IN TIME SPORTS

Παρελθόν από το Βόλο αποτελούν οι Αντριάν Ρεγκατίν και Χόρχε Κορέα με την ομάδα της Μαγνησίας να λύνει τα συμβόλαια των δύο ποδοσφαιριστών λίγο πριν το φινάλε της σεζόν.

Ο Βόλος έχει σωθεί και μαθηματικά τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη των playouts ενώ δύσκολα μπορεί να διεκδικήσει κάποια καλύτερη θέση και δη την 7η ή την 8η από τον ΟΦΗ ή τον Αστέρα.

Οπότε η ομάδα της Μαγνησίας άρχισε τις εκκαθαρίσεις ενόψει της νέας σεζόν και με στόχο να γλιτώσει ότι μπορεί περισσότερο από τα χρήματα που έχουν να λαμβάνουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας σεζόν.

Για αυτό και από την Μεγάλη Τρίτη (19/4) αποτελούν παρελθόν από την ομάδα του Βόλου δύο ποδοσφαιριστές, οι Χόρχε Κορέα και Αντριάν Ρεγκατίν.

Ο μεν Αργεντινός μέσος ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με 10 αγώνες και ένα γκολ ενώ ο μέσος από το Μαρόκο είχε 31 παιχνίδια με δύο τέρματα.

Η ανακοίνωση του Βόλου αναφέρει: "Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση των συμβολαίων της με τους ποδοσφαιριστές Αντριάν Ρεγκατίν και Χόρχε Κορέα, τους οποίους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους".

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ