ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος μετά από μήνυση για απειλή

(  / EUROKINISSI)
Ο Αχιλλέας Μπέος EUROKINISSI SPORTS

Ο ιδιοκτήτης του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές το βράδυ της Τρίτης (09/04) μετά τη μήνυση για απειλή που κατέθεσε εναντίον του ο δημοτικός σύμβουλος του Βόλου, Κώστας Γαργάλας.

Στο κρατητήριο στο πλαίσιο του αυτοφώρου οδηγήθηκε το βράδυ της Τρίτης (09/04) ο Αχιλλέας Μπέος, μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του για απειλή ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου, Κώστας Γαργάλας, ο οποίος δήλωσε ότι κινδυνεύει ο ίδιος κι η οικογένειά του.

Ο Κώστας Γαργάλας, ο οποίος βρέθηκε χθες στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Βόλου μετά τον ξυλοδαρμό του από τον δημοτικό σύμβουλο του Μπέου, Βασίλη Ζαχείλα, δέχτηκε φραστική επίθεση.

Όπως ακούγεται και στο 18:21 του παρακάτω βίντεο ο Αχιλλέας Μπέος του είπε "βάλε μυαλό εσύ", μία φράση η οποία εκλήφθηκε από όλους τους συμβούλους της αντιπολίτευσης ως απειλή εναντίον του κ. Γαργάλα.

Με αυτή τη φράση θεωρήθηκε πως ο Αχιλλέας Μπέος επιβράβευσε την συμπεριφορά του Βασίλη Ζαχείλα μέλη της οικογένειας του οποίου ήταν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στις θέσεις του κοινού.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο ιδιοκτήτης του Βόλου οδηγήθηκε στην αστυνομία και με προφορική εντολή αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: News247.gr

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ