ΑΠΟΕΛ

Βόλος: Συνεχίζει στον ΑΠΟΕΛ ο Φεράρι

Βόλος: Συνεχίζει στον ΑΠΟΕΛ ο Φεράρι
Ο Φεράρι στον αγώνα του Βόλου με την ΑΕΚ που έγινε στη Ριζούπολη EUROKINISSI

Ο Βόλος ήρθε σε συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για τον Φράνκο Φεράρι, με τον 30χρονο αμυντικό να υπογράφει στην ομάδα της Κύπρου μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Στον ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φράνκο Φεράρι, με την κυπριακή ομάδα να καταλήγει σε συμφωνία με τον Βόλο για την απόκτησή του.

Ο 30χρονοε Αργεντινός υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια. Με τη φανέλα της ομάδας Μαγνησίας αγωνίστηκε για τρία χρόνια, καταγράφοντας 99 συμμετοχές, με απολογισμό τρία γκολ και έξι ασίστ.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι έχει έλθει σε συμφωνία με την ΠΑΕ Βόλος, για ελεύθερη μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Franco Ferrari.

Η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή είναι διετούς διάρκειας.

Ο Ferrari κατάγεται από την Αργεντινή και είναι γεννημένος στις 09/05/92 (30 ετών).

Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού.

Έχει αγωνιστεί από το 2011 και μέχρι το 2019, στα πρωταθλήματα της χώρας του.

Στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, παρουσιάστηκε την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και από τότε μέτρα συνολικά πέραν των 100 συμμετοχών με την ομάδα του Βόλου, στο πρωτάθλημα της Super League.

Καλωσορίζουμε τον Franco Ferrari στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες, με τη γαλαζοκίτρινη ασπίδα στο στήθος.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος, για την άψογη συνεργασία. Στο πλαίσιο της μετεγγραφής έχει διευθετηθεί και ένα φιλικό που θα διεξαχθεί στην Κύπρο, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα".

Από τη μεριά του ο Βόλος ευχαρίστησε τον 30χρονο για την προσφορά του:

"Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει τη μεταγραφή του Φράνκο Φερράρι στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Φράνκο Φερράρι στα τρία χρόνια παραμονής του στον Βόλο, είχε 100 συμμετοχές με την «κυανέρυθρη» φανέλα πανηγυρίζοντας με την ομάδα μας σπουδαίες επιτυχίες που τον ανέδειξαν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Η ΠΑΕ Βόλος θέλοντας να ευχαριστήσει τον Φράνκο Φερράρι για την προσφορά του αποδέχθηκε την επιθυμία του να μεταγραφεί στον ΑΠΟΕΛ.

Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τον Φράνκο Φερράρι για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

TAGS ΑΠΟΕΛ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ