ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Ο Μπέος κλήθηκε σε απολογία για την αποβολή του στο ματς με την Κηφισιά

Ο Μπέος στο Κηφισιά - Βόλος
Ο Μπέος στο Κηφισιά - Βόλος ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Το όνομα του Αχιλλέα Μπέου βρίσκεται μεταξύ των κλήσεων σε απολογία από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League για την αποβολή του στο ματς Κηφισιά - Βόλος.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League ανακοίνωσε τις κλήσεις σε απολογία. Μεταξύ των κλήσεων είναι και ο Αχιλλέας Μπέος, ως υπεύθυνος του Βόλου, για την αποβολή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Κηφισιά.

Στο φύλλο αγώνα δεν έχει γραφτεί το περιστατικό με τον Τετέι και η καταγγελία του ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς. Θυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς κατέθεσε το πρωί της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου στο Τμήμα Ρατσιστικής Βίας της ΓΑΔΑ κατόπιν αυτεπάγγελτων ενεργειών για τη ρατσιστική επίθεση που καταγγέλλει ότι δέχθηκε από τον Αχιλλέα Μπέο

Αναλυτικά οι κλήσεις:

"ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, Α. ΜΠΕΟΣ (Υπεύθυνος ομάδας): "Βάσει των αναφερομένων στο από 11/2/2024 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 11/2/2024 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα", στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. β’, δ’ Ι, 11 παρ. 1, 2, 4 και 6, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β’, του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Κ-17, Δ. ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ (Προπονητής Φυσικής Κατάστασης): "Βάσει των αναφερομένων στο από 11/2/2024 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.)", στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Κ-17 – ΠΑΕ ΑΡΗΣ Κ-17.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 2 περ. ε, 3 παρ. 4 περ. γ’, 5 επ., 11 παρ. 1, 2, 3, 4, 6, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ".

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ