ΒΟΛΟΣ

Βόλος: "Να αντιληφθoύν όλοι ποιες ομάδες είναι πραγματικά παραρτήματα και ποιες όχι"

ΔΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΔΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία απευθύνεται στον Αλέξη Κούγια και στην πρόθεσή του να κατέβει υποψήφιος για την προεδρία της Λίγκας. Αναλυτικά όσα αναφέρει.

Η κόντρα του Βόλου με τον Αλέξη Κούγια έχει και άλλα επεισόδια. Η ομάδα της Μαγνησίας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία απευθύνεται στον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ και αναφέρεται στην πρόθεσή του να κατέβει υποψήφιος για την προεδρία της Super League.

Μεταξύ άλλων, τονίζει πως "να μην αποσύρει την υποψηφιότητά του λίγο πριν από τις εκλογές της Σούπερ Λίγκας λόγω της σίγουρης ήττας του, ώστε να αντιληφθεί όλο το Πανελλήνιο ποιες ομάδες είναι τα πραγματικά παραρτήματα και ποιες όχι".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενημερωθήκαμε μέσω επίσημης ανακοίνωσης, ότι ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ κ. Αλέκος Κούγιας θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τον κ. Αλέκο Κούγια, να εμμείνει στην απόφασή του αυτή και να μην αποσύρει την υποψηφιότητά του λίγο πριν από τις εκλογές της Σούπερ Λίγκας λόγω της σίγουρης ήττας του, ώστε να αντιληφθεί όλο το Πανελλήνιο ποιες ομάδες είναι τα πραγματικά παραρτήματα και ποιες όχι.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά, ο κ. Αλέκος Κούγιας θα αποφύγει τις γνωστές του κυβιστήσεις και θα θέσει τον εαυτό του στην κρίση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας".

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ