ΒΟΛΟΣ

Βόλος μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Νοκέρτ από τη Φούλαμ

Ο Αντονί Νοκέρτ στην αναμέτρηση της Φούλαμ με τη Λίβερπουλ
Ο Αντονί Νοκέρτ στην αναμέτρηση της Φούλαμ με τη Λίβερπουλ © 2022 IAN WALTON / AP IMAGES

Ο Βόλος ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (10/9) την απόκτηση του 30χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού, Αντονί Νοκέρτ, με τη μορφή μονοετούς δανεισμού από τη Φούλαμ.

Παίκτης του Βόλου είναι και επισήμως από το Σάββατο (10/9) ο Αντονί Νοκέρ, με την ομάδα της Μαγνησίας να ανακοινώνει το Σάββατο (10/9) την απόκτηση του 30χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού με τη μορφή δανεισμού από τη Φούλαμ.

Ο Νοκέρτ ανήκει στη Φούλαμ από το καλοκαίρι του 2019, όταν είχε αποκτηθεί από την Μπράιτον αντί 16.2 εκατομμυρίων ευρώ (τόσο κόστισε ο δανεισμός και η μεταγραφή του). Το συμβόλαιό του με τη Φούλαμ εκπνέει το καλοκαίρι του 2023, ενώ υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο.

Την περσινή σεζόν με τους Λονδρέζους έπαιξε συνολικά επτά φορές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ τη σεζόν 2020/21 είχε μια γεμάτη σεζόν με τη Νότιγχαμ στην Championship, έχοντας συνολικά 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η αναλυτική ανακοίνωση του Βόλου:

"Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την μεταγραφή του 30χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού Αντονί Νοκέρτ για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού από τη Φούλαμ.

Ο Νοκέρτ ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκινγκάμπ και στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Λέστερ, Σταντάρ Λιέγης και Μπράιτον πριν πάρει μεταγραφή στη Φούλαμ το καλοκαίρι του 2020.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Αντονί Νοκέρτ στην οικογένεια της".

TAGS ΒΟΛΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ