ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Μέσα ο Γκρίλο, παραμένει εκτός ο Μπαριέντος ενόψει Παναιτωλικού

Ο Γκρίλο στην αναμέτρηση του Βόλου
Ο Γκρίλο στην αναμέτρηση του Βόλου INTIME

Ο Γκρίλο εξέτισε την τιμωρία των τριών αγωνιστικών του από το ματς με τον Άρη και επέστρεψε στην αποστολή του Βόλου για το ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό, παρέμεινε εκτός ο Μπαριέντος.

Ο Βόλος υποδέχεται το Σάββατο (4/12, 17:15 COSMOTE SPORT 3HD και LIVE στο SPORT24) τον Παναιτωλικό με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Ο Αμπασκάλ έχει στη διάθεση του τον Γκρίλο ο οποίος εξέτισε την τιμωρία των τριών αγωνιστικών του από το ματς με τον Άρη ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Μπαριέντος παρά το γεγονός πως και αυτός εξέτισε την τιμωρία του.

Ο Ισπανός πήρε μαζί του είκοσι ποδοσφαιριστές με την αποστολή να αποτελείται από τους: Κλέιμαν, Κότνικ, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι, Λογαράς, Ρινέρ, Τσοκάνης, Φερνάντες, Μεταξάς, Σοάρες, Νίνης, Ορόζ, Βοϊτκόφσκι, Τερεζίου, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Φαν Βέερτ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ