ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Λύθηκε και το συμβόλαιο του Κολόμπο

Ο Ροντρίγκο Κολόμπο σε ματς του Βόλου με τον ΠΑΟΚ /26-09-2020
Ο Ροντρίγκο Κολόμπο σε ματς του Βόλου με τον ΠΑΟΚ /26-09-2020 EUROKINISSI SPORTS

Μετά τους Λόπεθ και Ρένατο παρελθόν από την ομάδα του Βόλου αποτελεί και ο Ροντρίγκο Κολόμπο με το συμβόλαιο του 29χρονο αμυντικού να λύνεται στη διάρκεια της Πέμπτης (23/4).

Τα διαζύγια συνεχίζονται στον Βόλο και μετά τον Άνχελ Λόπεθ και τον Ρενάτο υπήρξε μια ακόμη αποχώρηση από την ομάδα του Βόλου. Αυτή αφορά τον Ροντρίγκο Κολόμπο με το συμβόλαιο του 29χρονου αμυντικού να λύνεται στη διάρκεια της Πέμπτης.

Και ο Κολόμπο άλλωστε ήταν ένας από τους υποψήφιους προς αποχώρηση ενώ στην ίδια λίστα όπως έχουμε σημειώσει είναι και άλλοι παίκτες.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Ροντρίγκο Κολόμπο, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Από εκεί και πέρα η προετοιμασία του Βόλου συνεχίζεται για το ματς της Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΛ με τον Κώστα Μπράτσο, τον συνεργάτη έως πρότινος του Άνχελ Λόπεθ, να έχει αναλάβει τα ηνία και να έχει κάνει τις πρώτες του προπονήσεις.

Παράλληλα η ομάδα του Βόλου και δη ο Αχιλλέας Μπέος βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή και δεν αποκλείεται αν αυτός βρεθεί τις επόμενες μέρες να ταξιδέψει και στο Βόλο για να δει τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας ώστε να έχει μια ξεκάθαρη άποψη.

Και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε να πάρει θέση και για κάποιους παίκτες που είναι υπ' ατμών στην ομάδα της Μαγνησίας.

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ