ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Λύθηκε το συμβόλαιο του Ρενάτο Σάντος, ακολουθούν και άλλοι

Ο Ρενάτο Σάντος στο παιχνίδι του Βόλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα /17-04-2021
Ο Ρενάτο Σάντος στο παιχνίδι του Βόλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα /17-04-2021 EUROKINISSI SPORTS

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Άνχελ Λόπεθ ο Βόλος έκανε γνωστή τη λύση της συμφωνίας του με τον Πορτογάλο επιθετικό Ρενάτο Σάντος ενώ στη λίστα προς αποχώρηση βρίσκονται και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Ο Βόλος έχει σωθεί και μαθηματικά, θα τερματίσει κατά μεγάλο ποσοστό στην 7η θέση και αυτό δεν θα αλλάξει με τρεις αγωνιστικές να απομένουν στα playouts και τη διαφορά στο +4 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οπότε στην ομάδα της Μαγνησίας κοιτάνε την επόμενη σεζόν και μετά το διαζύγιο με τον Άνχελ Λόπεθ το οποίο αποδόθηκε σε διαφορά φιλοσοφίας είχαμε και την πρώτη επίσημη λύση συμβολαίου καθώς συζητήσεις έχουν γίνει με πολλούς παίκτες του ρόστερ.

Συγκεκριμένα παρελθόν αποτελεί και επίσημα ο Ρενάτο Σάντος ο οποίος από τον Ιανουάριο και μετά που αποκτήθηκε έπαιξε σε εννιά παιχνίδια αλλά χωρίς να πετύχει ούτε ένα γκολ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Ρενάτο Σάντος, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Πλην του 30χρονου Πορτογάλος οι πληροφορίες του SPORT 24 αναφέρουν πως ήδη έχουν γίνει πρώτες συζητήσεις για τη λύση των συμβολαίων κάποιων Ελλήνων ποδοσφαιριστών αλλά και ξένων μεταξύ των οποίων οι Μπουένο, Κολόμπο, Τέκιο.

Να θυμίσουμε τέλος πως οι παίκτες του Βόλου είχαν ρεπό και επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τετάρτη (21/4) για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς της Δευτέρας (26/4) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ