ΒΟΛΟΣ

Βόλος κατά ΚΕΔ: "Με ποια λογική όρισαν έναν διαιτητή που είναι πιθανόν να εμπλέκεται σε παράνομο στοιχηματισμό και στήσιμο αγώνα"

Βόλος κατά ΚΕΔ: "Με ποια λογική όρισαν έναν διαιτητή που είναι πιθανόν να εμπλέκεται σε παράνομο στοιχηματισμό και στήσιμο αγώνα"
ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME SPORTS

Ανακοίνωση που καταφέρεται εναντίον των ΚΕΔ κι ΕΠΟ εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος, με τη θεσσαλική ομάδα να "συγχαίρει" τους αρμόδιους φορείς για τον ορισμό του Κωνσταντίνου Περράκη στο ματς εναντίον της ΑΕΚ στην "OPAP Arena".

Αιχμές κατά του ορισμού του διαιτητή Κωνσταντίνου Περράκη στο χθεσινό (3/1) ματς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Βόλο στην "OPAP Arena", άφησε μέσω ανακοίνωσής της η θεσσαλική ομάδα.

Σε αυτή αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής "είναι πιθανόν να εμπλέκεται σε παράνομο στοιχηματισμό και στήσιμο αγώνα", με την ΠΑΕ Βόλος να δίνει "συγχαρητήρια" στις ΚΕΔ κι ΕΠΟ για την επιλογή τους να σφυρίξει το παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

"Συγχαρητήρια στην ΚΕΔ και στους αρμόδιους της ΕΠΟ για τον ορισμό του Περράκη στον χθεσινό αγώνα ΑΕΚ – Βόλος.

Αναρωτιόμαστε με ποια λογική όρισαν έναν διαιτητή, ο οποίος ύστερα από μηνυτήρια αναφορά και καταγγελίες της ΠΑΕ Βόλος είναι πιθανόν να εμπλέκεται σε παράνομο στοιχηματισμό και στήσιμο αγώνα, κάτι που βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές

Αυτά προς το παρόν".

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ