STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - Απόλλων Σμύρνης 1-0: Αν έχεις Τομ φαν Βέρτ διάβαινε

Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν το γκολ του Φαν Βερτ στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης
Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν το γκολ του Φαν Βερτ στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης INTINE

Ο Βόλος με τον Τομ φαν Βέρτ να πετυχαίνει το 11ο φετινό του τέρμα επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική και πλησίασε στην πρώτη εξάδα, παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας ο Απόλλων Σμύρνης

Ο Βόλος επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης χάρη στο γκολ του Τομ Φαν Βερτ στο πρώτο μέρος για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Ο Ολλανδός πέτυχε το 11ο φετινό του τέρμα και έφερε την ομάδα του κοντά στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος ενώ η ομάδα της Ριζούπολης παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, παρότι δεν έπαιξε όπως στα προηγούμενα ματς της, ήταν καλύτερη, πίεσε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και τελείωσε την αναμέτρηση με 12 τελικές εκ των οποίων οι επτά στην εστία. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έκαναν μόλις τρεις τελικές, καμία εξ αυτών προς την εστία του Κότνικ.

Σκόραρε με την τρίτη ο Τομ φαν Βερτ

Στον Απόλλωνα Σμύρνης ανήκε η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης, με τον Παμλίδη να κάνει στο 13ο λεπτό την κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπαριέντος από τα δεξιά, με την μπάλα όμως, να περνάει πάνω από την εστία του Κότνικ.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου απάντησε το επόμενο λεπτό με κεφαλιά του Φαν Βερτ, ο οποίος ανάγκασε τον Βέρχουλστ σε εντυπωσιακή επέμβαση. Ο Ολλάνδός επιθετικός αποτέλεσε τη μεγαλύτερη απειλή για την εστία των φιλοξενούμενων, αφού μόλις στο πρώτο μέρος είχε συνολικά πέντε ενέργειες με την μπάλα.

Στο 22' ο Βέλγος κίπερ σταμάτησε εκ νέου το σουτ του Φαν Βερτ, όμως ο φορ του Βόλου κατάφερε να ανοίξει το σκορ ένα λεπτό αργότερα. Ο Φεράρι έκανε τη σέντρα στη μικρή περιοχή, με τον 31χρονο να κάνει το πλασέ, νικώντας αυτή τη φορά τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα.

Κάπως έτσι, ο Ολλανδός έφτασε τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα και πλέον χρειάζεται ένα ακόμα τέρμα για να ισοφαρίσει τον Κούρτιτς του ΠΑΟΚ που είναι στην πρώτη θέση της λίστας των κορυφαίων σκόρερ της Super League Interwetten.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις με τους γηπεδούχους να κάνουν συντήρηση δυνάμεων και να προσπαθούν να διατηρήσουν το υπέρ τους 1-0 μέχρι το τέλος του αγώνα. Κάτι το οποίο το κατάφεραν με σχετική μάλιστα ευκολία.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι φιλοξενούμενοι που καίγονταν για βαθμούς έκαναν μόλις μια φάση και αυτή από λάθος του Κότνικ όταν ο Σλίβκα τον πίεσε, έκλεψε προσωρινά τη μπάλα αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων με μπλοζόν μπλόκαρε τη μπάλα πριν ο Σλίβκα σκοράρει σε κενή εστία.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Τη καλύτερη στιγμή στο δεύτερο μέρος την είχε και πάλι ο Βόλος με τον Πουρίτα να βρίσκεται σε θέση βολής στο 77' αλλά το σουτ που έκανε ο επιθετικός των γηπεδούχων μπλόκαρε ο Βέρχουλστ και κράτησε το σκορ στο επίπεδο του 1-0 το οποίο παρέμεινε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Τα στατιστικά

Τα πιο σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΛΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ