STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - ΑΕΛ 1-1: Παλικάρια οι γηπεδούχοι πήραν το βαθμό με εννιά παίκτες

Φάση από το Βόλος - ΑΕΛ  με τον Ουάρντα να διεκδικεί τη μπάλα
Φάση από το Βόλος - ΑΕΛ EUROKINISSI

Ο Βόλος βρέθηκε πίσω στο σκορ, έμεινε με παίκτη λιγότερο, ισοφάρισε και τελικά πήρε έναν πολύτιμο βαθμό παίζοντας για δέκα λεπτά με εννιά ποδοσφαιριστές κόντρα στην ΑΕΛ που δεν έχει κάνει ακόμα ούτε νίκη στο πρωτάθλημα.

Αρκετά σκληρός για να πεθάνει αποδείχτηκε ο Βόλος στο ματς με την ΑΕΛ με την ομάδα του Λόπεθ να βρίσκεται πίσω στο σκορ, να μένει με δέκα παίκτες αλλά να καταφέρνει να ισοφαρίζει και εν τέλει να κρατά το βαθμό παρά το γεγονός πως στα τελευταία δέκα λεπτά έπαιζε με εννιά ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Βόλος συνέχισε τις καλές εμφανίσεις του, πήρε έναν ακόμη πόντο και παραμένει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα ενώ η ΑΕΛ από την άλλη πλευρά δεν ξέρει ακόμα τι πάει να πει νίκη σε αυτά τα πέντα πρώτα ματς της φετινής Super League.

ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Το πρώτο 45λεπτο είχε να παρουσιάσει κάποιες καλές στιγμές για τις δύο ομάδες χωρίς όμως να μπει κάποιο γκολ. Ακόμα και αυτό που σημείωσε η ΑΕΛ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος όμως έγιναν όλα. Πέναλτι, αποβολές, δύο γκολ, χαμένες ευκαιρίες και νεύρα. Η ομάδα της ΑΕΛ κατάφερε να προηγηθεί στο 51' όταν ο Γκαραβέλης έδιωξε λανθασμένα, ο Μήτογλου προσπάθησε να κόψει τον Πινακά αλλά τον ανέτρεψε και είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα.

Ο νεαρός παίκτης της ΑΕΛ ανέλαβε και την εκτέλεση του πέναλτι και ευστόχησε δίνοντας προβάδισμα έτσι στην ομάδα του. Ενώ οι "βυσσινί" βρέθηκαν να παίζουν και με παίκτη περισσότερο. Αυτό όμως δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Αντίθετα ο Βόλος με τον Λόπεθ να κάνει και πάλι επιθετικές αλλαγές προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΔΟΥΒΙΚΑΣ

Ο Βόλος έφτασε στην ισοφάριση στο 83' με τον Δουβίκα ο οποίος πέτυχε το τέταρτο φετινό του τέρμα. Ο Ουάρντα πήρε την κεφαλιά πάσα για το νεαρό στράικερ ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Νάγκι ο οποίος μέχρι εκείνο το σημείο είχε κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Και ενώ όλα έδειχναν πως το μομέντουμ είχε αλλάξει και ο Βόλος θα μπορούσε να πετύχει ένα ακόμη γκολ έμεινε με εννιά παίκτες καθώς ο Σιδηρόπουλος έδωσε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Ριένστρα για μαρκάρισμα στον Σεσέροβιτς.

Ο Βόλος κλείστηκε όλος πίσω προσπαθώντας να κρατήσει το μηδέν ενώ η ΑΕΛ από την πλευρά της έκανε μόλις δύο φάσεις στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι το 96' χωρίς να μπορέσει να σκοράρει και το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ