ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν 5-1, γκολ "Λύμπε"

Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν 5-1, γκολ "Λύμπε"
τόνι

Η Βόλφσμπουργκ διέσυρε την Μπάγερν με 5-1, σκόραρε ο Λυμπερόπουλος, ήττα η Χέρτα, νίκη το Αμβούργο (videos)

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ισοφάρισε με πέναλτι για την Φρανκφούρτη, η οποία κέρδισε με 2-1 την Κότμπους, ενώ σκόραρε και ο Ζοέλ Επαλέ (ουσιαστικά ο Γενς Λέμαν έβαλε μόνος του μπάλα μέσα από την γραμμή), όμως η Μπόχουμ έχασε από την Στουτγκάρδη με το ίδιο σκορ.
Το Αμβούργο κέρδισε με 1-0 την Χόφενχαϊμ και μαζί με την Βόλφσμπουργκ βρίσκονται πλέον στην κορυφή, καθώς η Χέρτα ηττήθηκε μέσα στο Βερολίνο με 1-3 από την Στουτγκάρδη.

Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν 5-1

Μπορεί να πέτυχε τα δύο τελευταία γκολ ο Γκραφίτε για στο "Βολφκσβάγκεν Αρίνα", όμως έκλεψε την παράσταση με το τέρμα της ομάδας του στο 77'.

Ο Βραζιλιάνος έφτασε τα 17 γκολ για φέτος, πετυχαίνοντας τέρμα για όσκαρ, ίσως το καλύτερο φέτος στην Ευρώπη. Από δεξιά με υψηλή τεχνική πέρασε όλη την άμυνα, στο ύψος της μικρής περιοχής και τον Ρένσινγκ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τακουνάκι και μάλιστα αυτή πέρασε από τρεις παίκτες για να πάει στο τέρμα.

Άλλα δύο γκολ πέτυχε ο Βόσνιος, Εντίν Ντζέκο, το 2ο και το 3ο, ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Κρίστιαν Γκέντνερ στο 44'΄και ένα λπτό αργότερα ισοφάρισε ο Λούκα Τόνι.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Πέκαρικ (85' Ντεγιαγκάι), Ζίμουνεκ, Μπαρτζάλι, Σέφερ, Ζόσουε, Ράιτερ, Γκέντνερ, Μισίμοβιτς, Γκραφίτε (85' Οκούπο), Ντζέκο.
ΜΠΑΓΕΡΝ: Ρένσινγκ, Λελ, Λούσιο (67' Οτλ), Μπρένο, Λαμ (81' Μπορόφσκι), Φαν Μπόμελ, Ζε Ρομπέρτο, Σβαϊνστάιγκερ (70' Σόσα), Ριμπερί, Τόνι, Ποντόλσκι.

Αμβούργο - Χόφενχαϊμ 1-0

Στο "Νόρντμπανκ Αρίνα" το Αμβούργο πήρε την σπουδαία νίκη κόντρα στην Χόφενχαϊμ χάρη στο τέρμα του Τζονάταν Πιτρόιπα στο 28' από την ασίστ του Πιετρ Τροχόφσκι.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Ροστ, Μπέντζαμιν (46' Μπόατενγκ), Γκράβγκααρντ, Ματάισεν, Αόγκο, Γιάρολιμ, Ταβάρες, Ποτρόιπα, Γιάνσεν, Γκουερέρο (13' Τροχόφσκι), Όλιτς.
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Χίλντεμπραντ, Μπεκ, Νίλσον, Κόμπερ, Γιάνκερ, Τεμπέρ (77' Τερατσίνο), Σαλίχοβιτς, Κάρλος Εντουάρδο, Ομπάσι, Σανόγκο (68' Γουέλινγκτον), Μπα.

Χέρτα - Ντόρτμουντ 1-3

Η Ντόρτμουντ έριξε από την κορυφή την Χέρτα κερδίζοντάς με 3-1 στο "Ολίμπιαστάντιον". Ο Φράι άνοιξε το σκορ για την Μπορούσια στο 25' και ο Ρ΄φαελ ισόφαρισε στο 54'. Ο Κελ στο 63' έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Νέλσον Βαλντές στο 82'.

ΧΕΡΤΑ: Ντρόμπνι, Φαν Μπέργκεν, Άρνε Φρίντριχ, Ζίμουνιτς, Ρόντνεϊ, Νταρντάι (67' Κατσάρ), Σίσερο, Έμπερτ (67' Ντομοβτσίσκι), Νίκου (67' Πάντελιτς), Ράφαελ, Βορονίν.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Οβομοέλα, Σούμποτιτς, Φελίπε Σαντάνα, Ντέντε, Κελ, Μπλασζτζικόφσκι (76' Γ.Π. Λι), Σαχίν, Χαϊνάλ, Φράι (73' Μοχάμεντ Ζιντάν), Βαλντές,

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής:

Παρασκευή
Αρμίνια - Σάλκε 0-2 (45' Φαρφάν, 90' Κουράνι)

Σάββατο
Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν 5-1 (44' Γκέντνερ, 63' και 66' Ντζέκο, 74' και 77' Γκραφίτε / 45' Τόνι)
Μπόχουμ - Στουτγκάρδη 1-2 (48' Επαλέ / 58' Κακάου, 89' Τάσκι)
Χέρτα - Ντόρτμουντ 1-3 (54' Ράφαελ / 25' Φράι, 63' Κελ, 82' Βαλντές)
Φρανκφούρτη - Κότμπους 2-1 (15' πέν. Λυμπερόπουλος, 51' Σταϊνχόφερ / 11' πέν. Ρανγκέλοφ)
Αμβούργο - Χόφενχαϊμ 1-0 (28' Πιτρόιπα)

Κυριακή
Κολωνία - Λεβερκούζεν (18:00)
Βέρντερ - Ανόβερο
Καρλσρούη - Γκλάντμπαχ


Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν 5-1













Φρανκφούρτη - Κότμπους 2-1







Αμβούργο - Χόφενχαϊμ 1-0



Χέρτα - Ντόρτμουντ 1-3









Μπόχουμ - Στουτγκάρδη 1-2





























































































TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ