ΛΑΜΙΑ

Βόκολος: "Ο Τσιλούλης με ενημέρωσε μια μέρα πριν ότι έχει υπογράψει με την ΑΕΚ"

Ο Λεωνίδας Βόκολος στη διάρκεια του αγώνα Λαμία - ΑΕΚ
Ο Λεωνίδας Βόκολος στη διάρκεια του αγώνα Λαμία - ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεωνίδας Βόκολος μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την ΑΕΚ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Τσιλούλης έμεινε εκτός αποστολής γιατί έχει υπογράψει με την ΑΕΚ.

Ο Λεωνίδας Βόκολος μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το ματς με την ΑΕΚ όταν ρωτήθηκε για την απουσία του Σωτήρη Τσιλούλη, ανέφερε ότι έμεινε εκτός αποστολής διότι τον ενημέρωσε μια μέρα πριν ότι έχει υπογράψει με την Ένωση και γι' αυτό δεν υπολόγιζε σε αυτόν.

Ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και μεταξύ άλλων ανέφερε: Για το ματς: "Γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα, ήταν ένα παιχνίδι απαιτητικό, αλλά σταθήκαμε καλά. Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο κάποιες δικές μας αδράνειες, μας χτύπησε στη μετάβαση. Στο δεύτερο μέρος δικαιούμασταν κάτι περισσότερο, είχαμε φάσεις στην εστία, αλλά δεν τα κατάφεραμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι".

Για την απουσία του Σωτήρη Τσιλούλη: "Ο Τσιλούλης με ενημέρωσε μια μέρα πριν ότι έχει υπογράψει με την ΑΕΚ, έχει υπογράψει προσύμφωνο με την ΑΕΚ. Για ευνόητους λόγους δεν θα μπορούσε να είναι στην αποστολή".

TAGS ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ