ΛΑΜΙΑ

Βόκολος: "Είμαι περήφανος, η Λαμία δεν θα γίνει σάκος του μποξ"

Βόκολος: "Είμαι περήφανος, η Λαμία δεν θα γίνει σάκος του μποξ"
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Η Λαμία πήρε πολύτιμο βαθμό στην έδρα του Παναθηναϊκού και ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι.

Η Λαμία παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 39ο λεπτό, σκόραρε δύο φορές και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο τεχνικός των Φθιωτών, Λεωνίδας Βόκολος, μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στη συνέντευξη Τύπου, όπου έκανε το σχόλιό του για το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βόκολος:

"Ήρθαμε σε ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που γνωρίζαμε τη δυναμική της, βρισκόταν σε πάρα πολύ καλό φεγγάρι. Το παιχνίδι όπως εξελίχθηκε για μας, ήταν δύσκολο. Αλλά για ακόμα μία φορά τα παιδιά επιβεβαιώνοντας την καλή πορεία που έχουμε κάνει, έκαναν κατάθεση ψυχής. Καταφέραμε να πάρουμε ένα δύσκολο αποτέλεσμα, απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Αυτή η ομάδα, όλη τη χρονιά, κάθε παιχνίδι το παίζει ξεχωριστά και προσπαθεί να παίρνει το καλύτερο. Είμαι περήφανος για όλη την προσπάθεια. Μόνο τυχαίο δεν μπορώ να το θεωρήσω. Παρότι έχουμε τρεις αγωνιστικές και οι 5 βαθμοί δεν είναι διαφορά ασφαλείας, αλλά κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά, αρχής γενομένης από την ΑΕΚ".

Για το αν η Λαμία μπορέσει να γίνει ρυθμιστής στα playoffs: "Αυτό δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να το πω. Αυτό που λέω συνέχεια, είναι ότι η συνολική εικόνα της ομάδας, είναι πως δεν θα γίνει σάκος του μποξ. Με σοβαρότητα και συγκέντρωση, θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι".

Για το αν μπορεί το νταμπλ ο Παναθηναϊκός: "Εννοείται ότι μπορεί να το πετύχει. Σίγουρα οι αλλαγές προπονητών στα μέσα της χρονιάς, δημιουργούν μία κατάσταση που δεν είναι πολύ εύκολη για την ομάδα. Ο καινούργιος προπονητής χρειάζεται χρόνο. Κατά την άποψή μου τα δείγματα είναι θετικά. Έχει ένα πλήρες ρόστερ"

TAGS ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ