ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Βλέπει παίκτες σε dvd ο Πετράκης

Βλέπει παίκτες σε dvd ο Πετράκης
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα, Γιάννης Πετράκης βλέπει σε dvd, τους δύο παίκτες που δοκιμάστηκαν στην ομάδα, προκειμένου να σχηματίσει την καλύτερη δυνατή εικόνα για την αξία τους

Οι δύο ξένοι ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται στον Εθνικό Αστέρα τις τελευταίες ημέρες μπορεί να έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις, όμως οι υπεύθυνοι του συλλόγου προσπαθούν να σχηματίσουν την καλύτερη δυνατή εικόνα για την αξία τους.

Για τον λόγο αυτό, ο τεχνικός της Καισαριανιώτικης ομάδας Γιάννης Πετράκης έχει στα χέρια του dvd με αγώνες των δύο ποδοσφαιριστών προκειμένου να τους δει αγωνιζόμενους και να σχηματίσει καλύτερη άποψη.

Ο έμπειρος τεχνικός παρακολουθεί με πολύ προσοχή παιχνίδια που έχουν αγωνιστεί, τόσο ο Γάλλος πλάγιος μπάκ, όσο ο Πορτογάλος επιθετικός και δεν δείχνει να βιάζεται για τα οριστικά του συμπεράσματα.

Από εκεί και πέρα, οι δύο παίκτες προπονήθηκαν και την Παρασκευή στην Καισαριανή, υπό την επίβλεψη του προπονητή της ομάδας Νέων Ανδρέα Σάννη, που επιβλέπει τις δοκιμές, δείχνοντας καλύτερη προσαρμογή, αφού πλέον είχαν και μία ημέρα να ξεκουραστούν και να μπουν πιο "φρέσκοι" στο πρόγραμμα.

Οι δοκιμές στην Καισαριανή θα συνεχιστούν και την άλλη εβδομάδα σε μία προσπάθεια να αξιολογηθούν καλύτερα όλοι οι παίκτες που μετέχουν αυτόν τον καιρό στις προπονήσεις.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ