ΚΥΠΡΟΣ

Βλέπει Κόβατς ο ΑΠΟΕΛ

Βλέπει Κόβατς ο ΑΠΟΕΛ
Κοβατς

Ο Πάβελ Κόβατς φέρεται να είναι στην μεταγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ

Μπορεί να είμαστε στα μέσα Απριλίου, όμως ο ΑΠΟΕΛ έχει ξεκινήσει να παρακολουθεί παίκτες ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και έστρεψε την προσοχή του στις ομάδες της Super League. Όσον αφορά την θέση του τερματοφύλακα, ο Πάβελ Κόβατς της Καλαμαριάς φέρεται να έχει περίοπτη θέση στην λίστα.
Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας έχει κάνει πολύ καλή σεζόν και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων τόσο απο την Super League, όσο και απο το εξωτερικό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες την περίπτωση του εξετάζουν και ομάδες της Championship. Εκτός απο τον Κόβατς, στην λίστα υπάρχει το όνομα και του Γιώργου Αμπάρη του Ηρακλή, μια περίπτωση που θα εξεταστεί με μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν ο "Γηραιός" δεν καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.

Απο εκεί και πέρα, οι "γαλαζοκίτρινοι" φαίνεται να έχουν ρίξει το βλέμμα τους και προς τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, για να δουν ποιοι παίκτες θ' αποχωρήσουν απο τον Ολυμπιακό. Οι περιπτώσεις που φαίνεται να τους ενδιαφέρουν είναι αυτές του Τάσου Πάντου και του Γιάννη Ταραλίδη (για τον μέσο των "ερυθρόλευκων" ενδιαφέρεται και η Ρετζίνα σύμφωνα με τα Ιταλικά ΜΜΕ).


TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ