“Βλέπει”… Αργεντινή ο ΠΑΟ

Η επικείμενη πώληση του Τζιμπρίλ Σισέ γεμίζει τα ταμεία της πράσινης ΠΑΕ, με δημοσίευμα να θέλει τον Παναθηναϊκό να εξετάζει τις περιπτώσεις των Αργεντινών Ντιέγκο Βαλέρι και Γκαμπριέλ Άουτσε για να ενισχυθεί σε μεσαία γραμμή και επίθεση.
Στην αγορά της Λατινικής Αμερικής έχει στραφεί ο Παναθηναϊκός για την ενδυνάμωση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, δεδομένων των γνώσεων του Ζεσουάλδο Φερέιρα, αλλά και των οικονομικών επιλογών που υπάρχουν.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Sportday”, έχουν ξεχωρίσει δύο Αργεντινοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν προταθεί και παλαιότερα. Ο λόγος για τον κεντρικό μέσο Ντιέγκο Ερνάν Βαλέρι και τον επιθετικό Γκαμπριέλ Αγκουστίν Άουτσε.
Ελεύθερος από Ράσινγκ Κλουμπ ο Άουτσε
Ο Άουτσε είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος συνδυάζει ταχύτητα και τεχνική, στοιχεία που αναζητά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο βραχύσωμος στράικερ έμεινε ελεύθερος από τη Ράσινγκ Κλουμπ, ενώ παίζει και στα δύο άκρα της επίθεσης, κυρίως λόγω ύψους (1.68μ.).
Φέτος σκόραρε 9 φορές σε 39 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Αργεντινής. Ο διεθνής επιθετικός (έχει πέντε συμμετοχές και τρία γκολ με την εθνική Αργεντινής) είχε προταθεί και από τον Χουάν Ραμόν Ρότσα πριν τρία χρόνια, αλλά τότε η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει.
Είχε παίκτη τον Βαλέρι ο Φερέιρα
Όσον αφορά στον έτερο υποψήφιο “πράσινο”, Βαλέρι, υπήρξε παίκτης του προπονητή του Παναθηναϊκού της σεζόν 2009-2010 στην Πόρτο, ενώ πέρσι ήταν δανεικός στην Αλμερία πριν επιστρέψει στη Λανούς όπου και ανήκει, με την οποία πέτυχε 8 τέρματα σε 18 συμμετοχές.
Η ομάδα της Αργεντινής τον παραχωρεί δανεικό και ο Φερέιρα τον θέλει αφού παίζει στις δύο θέσεις του κέντρου μπροστά από το αμυντικό χαφ, στο 4-3-3 του Πορτογάλου, ενώ έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στα δεξιά.