ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Βλάχοβιτς: "Υπερήφανος που είμαι στην Γιουβέντους, ονειρεύομαι να κατακτήσω το Champions League"

Βλάχοβιτς: "Υπερήφανος που είμαι στην Γιουβέντους, ονειρεύομαι να κατακτήσω το Champions League"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ SERIE A ΣΤΟ YOUTUBE

Υπερήφανος για την παρουσία του στην Γιουβέντους την τελευταία διετία και αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να φτάσει μαζί της μέχρι την κορυφή της Ευρώπης εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Η περασμένη σεζόν, πρώτη του φουλ με τη φανέλα της Γιουβέντους, τον βρήκε να αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες και να έχει ουκ ολίγες κόντρες με την εξέδρα, γεγονός που αποτυπώθηκε και στους αριθμούς του, με απολογισμό μόλις 14 γκολ σε 42 παρουσίες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ωστόσο, φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, με τον Σέρβο στράικερ να είναι απολύτως αφοσιωμένος σε αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά από την αρχή της επαγγελματικής διαδρομής του, να φορτώνει με γκολ τις αντίπαλες εστίες, και να μετράει ήδη 16 γκολ σε 28 παιχνίδια (15 σε 25 για το πρωτάθλημα).

Τα γκολ αυτά έχουν παίξει πολύ μεγάλο ρόλο ώστε η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι να βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και να έχει αγκαλιάσει ουσιαστικά την επιστροφή της στο Champions League, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή του πως αυτό που ονειρεύεται είναι να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο φορώντας τα ασπρόμαυρα.

"Το όνειρό μου είναι να κερδίσω το Champions League με την Γιουβέντους, δουλεύω σκληρά για να το πετύχω. Το μουσείο της Γιουβέντους είναι γεμάτο ιστορία, είναι ένα μέρος όπου μπορείς να δεις τρόπαια, φανέλες που τις έχουν φορέσει παίκτες με πάνω από 300 συμμετοχές και να ξαναζήσεις θρυλικές στιγμές.

Είναι απίστευτη εμπειρία να έρχεσαι εδώ και να γίνεσαι μάρτυρας της ιστορίας του συλλόγου. Είμαι υπερήφανος που αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας και είμαι αποφασισμένος να δώσω το μάξιμουμ", τόνισε ο Βλάχοβιτς σε μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι της Serie A στο Youtube, για να προσθέσει με νόημα:

"Η πιο ωραία ημέρα μου ήταν όταν ήρθα στην Γιουβέντους και είδα στη συνέντευξη Τύπου κατά την παρουσίασή μου, τους οπαδούς, το επιτελείο και τους συμπαίκτες μου.

Και προφανώς το εντός έδρας ντεμπούτο μου με το πρώτο μου γκολ, αν και δεν θυμάμαι την ακριβή ημερομηνία. Ήταν ένα ματς κόντρα στην Βερόνα.

Όταν ήρθα, είχα το προνόμιο να παίξω στο πλευρό των Τζόρτζιο Κιελίνι και Λεονάρντο Μπονούτσι. Είναι και οι δύο εκπληκτικά άτομα που με βοήθησαν να προσαρμοστώ στην ομάδα.

Είχα επίσης συζητήσεις με τους Ντελ Πιέρο, Μπουφόν και Μαρκίζιο, που μου εξήγησαν τι σημαίνει να παίζεις για την Γιουβέντους. Είμαι ευγνώμων σε όλους".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ