ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βλαχοδήμος: "Σημαντική η εμπιστοσύνη του Μίτσελ"

Βλαχοδήμος: "Σημαντική η εμπιστοσύνη του Μίτσελ"
INTIME SPORTS

Νίκη με περισσότερα γκολ θα μπορούσε να πετύχει ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά του για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μίτσελ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος στην κάμερα της "Nova":

"Ήταν ένα δύσκολο ματς, αλλά κάναμε καλό δεύτερο ημίχρονο με πολλές φάσεις και πιστεύω πως μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Είναι μια σημαντική νίκη για εμάς", υπογράμμισε αρχικά ο νεαρός άσος.

Για το γεγονός πως Μίτσελ εμπιστεύεται τους νέους παίκτες: "Είναι σημαντικό για εμάς τους νέους να μας δείχνουν εμπιστοσύνη. Εγώ προσωπικά θα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα".

Για τις πρώτες προπονήσεις με τον Μίτσελ: "Μας λέει να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, να κρατάμε την μπάλα και δίνει πολύ σημασία στην τεχνική. Αυτές τις 4 ημέρες δουλέψαμε αρκετά".

Για το δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται και τις ευκαιρίες που παίρνουν όλοι οι παίκτες: " Είναι καλό για την ομάδα, γιατί χρειάζονται όλοι οι παίκτες τώρα που έχουμε δύσκολους και σημαντικούς αγώνες. Όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι, ειδικά όταν θα πάρουμε την ευκαιρία μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ