ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Βλαχοδήμος: Προφορική συμφωνία με την Μπενφίκα για επέκταση έως το 2027, σύμφωνα με Γερμανό δημοσιογράφο

Liverpool's Luis Diaz, left, chases for the ball with Benfica's Alex Grimaldo and Benfica's goalkeeper Odysseas Vlachodimos, 99, during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Liverpool and Benfica, at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, April 13, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Luis Diaz, left, chases for the ball with Benfica's Alex Grimaldo and Benfica's goalkeeper Odysseas Vlachodimos, 99, during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Liverpool and Benfica, at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, April 13, 2022. (AP Photo/Jon Super) 2022 AP PHOTO/JON SUPER

Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έφτασε σε συμφωνία με την Μπενφίκα για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας έως το 2027.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος βρέθηκε πολύ κοντά στη μετακόμισή του στον Άγιαξ το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, το deal δεν έγινε και ο 28χρονος τερματοφύλακας συνεχίζει στην Μπενφίκα με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2024.

Μάλιστα από την επόμενη κιόλας στιγμή ανακοινώθηκε στον Βλαχοδήμο η πρόθεση για επέκταση συμβολαίου και, συνακόλουθα, της οικονομικής αναπροσαρμογής του, όπως έχει γράψει το SPORT24.

Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έφτασε σε προφορική συμφωνία με την Μπενφίκα για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας έως το 2027.

Το SPORT24 είχε γράψει για την πρόθεση των Λουζιτανών να φέρουν -βάσει των προσφορών που έχουν κάνει- τον Ody στην κορυφή των πλέον ακριβοπληρωμένων του ρόστερ τους, υπερδιπλασιάζοντας τις τρέχουσες απολαβές του και αν συμφωνηθεί θα τον φέρει στην κορυφή των καλύτερα αμειβόμενων Ελλήνων ποδοσφαιριστών στον κόσμο.

TAGS ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ