ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Βλαχοδήμος: "Φαντάζομαι να τελειώνω την καριέρα μου στην Μπενφίκα"

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος PRINTSCREEN

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος εξήγησε στη γερμανική εφημερίδα TZ ότι το να τελειώσει την καριέρα του στην Μπενφίκα είναι κάτι που μπορεί ο ίδιος να φανταστεί, ενώ αναφέρθηκε και στα σενάρια για ενδιαφέρον της Μπάγερν.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αγωνίζεται στην Μπενφίκα τα τελευταία 4,5 χρόνια, έχοντας πανηγυρίσει με τους "αετούς" ένα πρωτάθλημα κι ένα Σούπερ Καπ.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα TZ τόνισε πως θα φανταζόταν τον εαυτό του να κρεμάει τα γάντια του στην πορτογαλική ομάδα.

"Είναι κάτι ξεχωριστό αυτό που έχω κάνει σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Προφανώς και με κάνει περήφανο. Ναι, φαντάζομαι να τελειώνω την καριέρα μου στην Μπενφίκα.

Αισθάνομαι καλά, αλλά όλο αυτό είναι κάτι μακρινό. Στο ποδόσφαιρο πας μέρα με την ημέρα", δήλωσε ο Έλληνας διεθνής κι εν συνεχεία σχολίασε τη σύνδεση του ονόματός του με την Μπάγερν:

"Το να συνδέομαι με έναν σύλλογο αυτού του μεγέθους είναι κάτι που με τιμά φυσικά. Αποδεικνύεται ότι είναι μια αντανάκλαση της καλής δουλειάς εδώ. Αλλά είναι απλώς εικασίες και, ως εκ τούτου, δεν χάνω χρόνο να σκέφτομαι αυτό το θέμα".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ