ΞΑΝΘΗ

Βιβιανί:”Σωστή επιλογή η Ξάνθη”

Ως σωστή επιλογή για την καριέρα του χαρακτήρισε την μεταγραφή του στην Skoda Ξάνθη, ο 29χρονος τερματοφύλακας, Ζοντί Βιβιανί.Διαζύγιο με Γκρζέλακ,Ριζογιάννη και Βρονταρά.

Ο Γάλλος γκολκίπερ ανήκει πλέον και επίσημα στο δυναμικό των ακριτών αποτελώντας το τέταρτο απόκτημα της ομάδας στο θερινό παζάρι.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Ζοντί Βιβιανί παρουσιάστηκε χαρούμενος για το γεγονός ότι ανήκει στο δυναμικό των Θρακιωτών.

“Είμαι χαρούμενος που τελείωσε η μεταγραφή μου και πλέον ανήκω σε μια ομάδα όπως η SKODA ΞΑΝΘΗ“, είπε αρχικά ο Βιβιανί και συνέχισε: ” Είμαι εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις της ομάδας. Σίγουρα οι πρώτες μου στιγμές εδώ είναι θετικές.”

Όσο για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί μακριά από την Γαλλία για πρώτη φορά, απάντησε.” Μετά από αρκετά χρόνια στην πατρίδα μου, νομίζω πως είχε φτάσει το πλήρωμα του χρόνου να κάνω ένα βήμα παραπάνω. Η μεταγραφή μου στην SKODA ΞΑΝΘΗ είμαι σίγουρος ότι ήταν η σωστή επιλογή”.

Ολοκληρώνοντας τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, είπε: “Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αφήσουμε τα λόγια και ξεκινήσουμε τη δουλειά.”

Ο νέος τερματοφύλακας της Ξάνθης, ακολούθησε το εργομετρικό τεστ ενώ οι συμπαίκτες του τα τεστ ταχύτητας και αναερόβιας γαλακτικής ικανότητας.

Την Πέμπτη το πρωί θα γίνουν οι καρδιολογικές εξετάσεις ενώ για τις 18:00 την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένη η νέα προπόνηση.

Διαζύγιο με τρεις

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τους Ραφαλ Γκρζέλακ, Παντελή Ριζογιάννη και Σπύρου Βρονταρά.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε:” Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. ανακοινώνει ότι έλυσε τα συμβόλαια των Ραφαλ Γκρζέλακ, Παντελή Ριζογιάννη και Σπύρου Βρονταρά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ