ΠΑΟΚ

Βίτορ: "Αυτό είναι το παράπονό μου..."

Βίτορ: "Αυτό είναι το παράπονό μου..."
Βίτορ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιγκέλ Βίτορ εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε η διοίκηση του ΠΑΟΚ, αλλά άφησε ένα μικρό ενδεχόμενο να παραμείνει στον Δικέφαλο. Ροντρίγκες: "Το αξίζει ο Ίβιτς".

Ο Πορτογάλος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Μιγκέλ Βίτορ, δεν έκρυψε την πικρία του για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε η διοίκηση. Μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό είπε: "Δεν είναι δική μου η απόφαση. Η ομάδα έχει τον τελευταίο λόγο. Εγώ πέρασα καλά εδώ. Ετσι είναι η ζωή. Αν δεν αλλάξει κάτι...

Δεν είχα ενημέρωση πριν τα πλέι οφ. Αυτό είναι ένα παράπονο που έχω. Δεν νομίζω πως είχα να αποδείξω κάτι στα πλέι οφ μετά από τρία χρόνια στην ομάδα. Εχω δείξει ποιος είμαι. Είπαμε να μιλήσουμε αύριο-μεθαύριο. Ισως κάτι αλλάξει, αλλά μέχρι την άλλη εβδομάδα πρέπει να ξέρω τι θα κάνω. Ο ΠΑΟΚ είναι το δεύτερο σπίτι μου. Ευχαριστώ τους οπαδούς. Ευχαριστώ και τον Σαββίδη που έχει επενδύσει πολλά λεφτά".

Ροντρίγκες: "Το αξίζει ο Ίβιτς"

Ο Γκάρι Ροντρίγκες αναδείχτηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος τόνισε: " Θα κάνουμε χαρούμενες διακοπές μετά από μια δύσκολη σεζόν. Είχαμε την πίστη πως θα τα καταφέρουμε στα πλέι οφ και το κάναμε".

Για το τι έχει να πει για την σεζόν: "Σε ομαδικό επίπεδο η ομάδα άρχισε με νέους παίκτες. Θέλαμε να βρούμε χημεία. Εκλεισε η σεζόν με χαρούμενο τρόπο. Προσωπικά νομίζω βοήθησα και νιώθω όμορφα".

Για τα σημαντικά γκολ με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό: "Ετυχε σε αυτά τα ματς να σκοράρω. Ισως σε άλλα να ήμουν άτυχος".

Για το ότι ο Ιβιτς θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ: " Μπράβο γιατί το αξίζει. Μας πήρε σε μια δύσκολη στιγμή και τα κατάφερε. Θα έχουμε μια καλή συνεργασία".

Χαρίσης: "Θέλω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ..."

Ο Χάρης Χαρίσης έκανε ιδιαίτερα καλή σεζόν και μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό δήλωσε: "Για μένα μία πολύ δύσκολη χρονιά λόγω των τραυματισμών που είχα. Παράλληλα οι μεγαλύτεροι συμπαίκτες μου, με βοήθησαν να αλλάξω τρόπο σκέψης. Άλλαξα πολλά πράγματα στη ζωή μου, την διατροφή μου. Οι μεγάλοι όπως ο Τζαβέλλας, ο Τζιόλης, ο Αθανασιάδης, ο Μαλεζάς με βοήθησαν να αλλάξω τρόπο σκέψης. Ίσως αυτό είναι το μυστικό και για την επόμενη χρονιά, για να συνεχίσω να είμαι στο 100% και να μην έχω τραυματισμούς".

Για τα πλέι οφ: "Μέσα στη χρονιά είχαμε έλλειψη εμπειρίας σε μερικά παιχνίδια. Δηλαδή οι έμπειροι παίκτες μας δεν έφταναν. Όσο περνούσε ο καιρός όμως, μας βοήθησαν όλους. Όπως είχα ξαναπεί, πριν τα πλέι οφ είπαμε ότι πάμε για να κερδίσουμε ή να μη χάσουμε όλα τα παιχνίδια και έτσι έγινε. Μέσα στη χρονιά δώσαμε λύπες στον κόσμο μας, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αλλά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για εμάς, έτσι όπως εξελίχθηκε".

Για το Tσάμπιονς Λιγκ: " Εγώ όλη τη χρονιά πήρα πολλά μαθήματα από τον ΠΑΟΚ. Το θέμα του Tσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι ξεχωριστό για μένα. Η αποψινή είναι η πιο ωραία βραδιά μου στο ποδόσφαιρο και θα δουλέψουμε όλοι σκληρά για να κάνουμε αυτό που πρέπει".

Για τον στόχο του με τον ΠΑΟΚ: " Αυτό που θέλω εγώ είναι να πάρουμε κάποιον τίτλο όσο πιο άμεσα γίνεται".

Για τον Τζαβέλλα: "Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που φτιάχνει τα αποδυτήρια και δεν τα χαλάει όπως λένε πολλοί. Μας έχει από κοντά... Μερικές φορές μας βρίζει αλλά το κάνει για το καλό μας για να μάθουμε".

Για το τι θα έλεγε σε κάποιον παίκτη αν ζητούσε την άποψή του για τον ΠΑΟΚ: "Θα έλεγα τα καλύτερα γιατί είναι μία ομάδα που εμπιστεύεται και δίνει ευκαιρίες στους Έλληνες ποδοσφαιριστές".

Γλύκος: "Κάναμε κάτι μεγάλο..."

O Παναγιώτης Γλύκος δήλωσε: " Δώσαμε το 100% για να αποδείξουμε ότι έκαναν λάθος όσοι μας είχαν ξεγραμμένους. Με το προπονητικό τιμ δουλέψαμε πολύ σκληρά. Ενωθήκαμε για να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ που το θέλαμε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι είμαστε ενωμένοι. Αυτό που μας βγήκε στο γήπεδο και ήταν πολύ καλό. Το ευχαριστηθήκαμε μαζί με το κόσμο. Πετύχαμε κάτι πολύ μεγάλο. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα σε όλους αυτούς που πίστεψαν σε εμάς και στον προπονητή ο οποίος κατάφερε να αλλάξει μια δύσκολη κατάσταση".

Μακ: "Μπράβο ΠΑΟΚάρα"

Το μήνυμά του για την επιτυχία της πρώτης θέσης στα πλέι οφ έστειλε ο Ρόμπερτ Μακ. Συγκεκριμένα έγραψε στο instagram: "Mπράβο ΠΑΟΚάρα. Μετά τα όσα έγιναν μέσα στη σεζόν, τα καταφέραμε. Το CHAMPIONS LEAGUE στον ΠΑΟΚ. Ολέεεε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στα προκριματικά Champions League ο ΠΑΟΚ, 1-1 με Παναθηναϊκό
Γκάρι Ροντρίγκες, δήμιος του Παναθηναϊκού
Η τελική βαθμολογία των playoffs
Έτσι το έζησε ο Σαββίδης

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ