ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βιτάλ: "Δείξαμε πως ήμασταν καλύτεροι"

Ο Βιτάλ στη διάρκεια του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός | 16 Ιανουαρίου 2022
Ο Βιτάλ στη διάρκεια του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός | 16 Ιανουαρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Ματέους Βιτάλ υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη που ήταν και του ζητούμενο.

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το αιώνιο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, το οποίο θα ξεχαστεί γρήγορα. Σύμφωνα με τον Βιτάλ οι πράσινοι ήταν καλύτεροι με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να αναφέρει:

Όπως είδες το ματς θεωρείς πως ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι;

"Ναι, ναι. Γενικά θα έλεγα πως παίξαμε καλύτερα, το πρώτο ημίχρονο ήταν περίπλοκο, στο δεύτερο τα πήγαμε καλύτερα, με περισσότερη κατοχή αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Υπήρξαν αρκετά κρούσματα κορονοϊού τα οποία τα ξεπεράσατε. Παρόλα αυτά σου άρεσε το γεγονός πως στο δεύτερο μέρος η ομάδα ήταν κυριαρχική και της έλειψε μόνο η τελική πάσα;

"Δυστυχώς η πανδημία, ο κορονοϊός επηρεάζει όχι μόνο εμάς, αλλά όλες τις ομάδες. Δείξαμε πως έχουμε καλούς παίκτες, καλή ομάδα. Είμαι χαρούμενος για το δεύτερο μέρος γιατί δείξαμε πως ήμασταν καλύτεροι, φτάσαμε κοντά στο γκολ, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε και δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη".

Ακολουθούν πολλά παιχνίδια σε Κύπελλο και πρωτάθλημα τι πρέπει να κάνετε ενόψει της συνέχειας;

"Η αλήθεια είναι πως έχουμε μπροστά μας ένα μαραθώνιο παιχνιδιών, να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, την ίδια συγκέντρωση. Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να κάνουμε το καλύτερο και να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση και στην επόμενη φάση του Κυπέλλου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ