ΑΕΚ

Βίντα: Κοσμήματα αξίας 600.000 ευρώ έκλεψαν από το σπίτι του

Ο Ντομαγκόι Βίντα με τη φανέλα της εθνικής Κροατίας | 6 Ιουνίου 2022
Ο Ντομαγκόι Βίντα με τη φανέλα της εθνικής Κροατίας | 6 Ιουνίου 2022 @2022 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Η διάρρηξη στο σπίτι του Ντομαγκόι Βίντα έγινε μία από τις προηγούμενες ημέρες όταν εκείνος και η οικογένειά του απουσίαζαν, με δημοσίευμα από την Κροατία να αναφέρει πως η λεία των ληστών ήταν κοσμήματα αξίας περίπου 600.000 ευρώ.

Με καθυστέρηση μίας ημέρας θα αφιχθή στην Ελλάδα ο Ντομαγκόι Βίντα. Όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, ο 33χρονος στόπερ έπεσε θύμα διάρρηξης στην Κροατία, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει στην πατρίδα του προκειμένου να καταθέσει στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα μετέφεραν οι άνθρωποι της Ένωσης, η διάρρηξη έγινε την ώρα που δεν βρισκόταν ο ίδιος ή κάποιο μέλος της οικογένειάς του στην οικία, με τους δράστες, ωστόσο, να παίρνουν αντικείμενα αξίας.

Λίγες ώρες μάλιστα μετά την αποκάλυψη της είδησης, κροατικό ΜΜΕ έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες της υπόθεσης, κάνοντας λόγο για επαγγελματίες που περίμεναν την κατάληλλη στιγμή, όταν η οικογένεια Βίντα δεν βρισκόταν στο σπίτι, για να μπει σε αυτό και να πάρει πράγματα αξίας.

Όσο για τη ζημιά για τον παίκτη για την οικογένειά του, το ίδιο μέσο υποστηρίζει -επικαλούμενο ανεπίσημες πηγές- πως οι ληστές αφαίρεσαν από το σπίτι κοσμήματα και άλλα τιμαλφή αξιας αξίας 600.000 ευρώ.

"Το Αστυνομικό Τμήμα του Ζάγκρεμπ έλαβε καταγγελία για διάρρηξη στην περιοχή του Κέντρου. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, άγνωστος δράστης εισέβαλε σε σπίτι ιδιοκτησίας μιας 28χρονης γυναίκας και έκλεψε κοσμήματα. Η διάρρηξη διαπράχθηκε την περίοδο από 24 έως 27 Ιουλίου.

Οι υλικές ζημιές ήταν αδιευκρίνιστες και εκτιμάται ότι είναι μεγαλύτερες. Στο σημείο διενεργήθηκε έρευνα και η ποινική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη", ανακοίνωσε η αστυνομία.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ