SERIE A

Βινίσιους για Μενιάν: "Είναι καιρός να φυλακίσουμε του ρατσιστές"

Βινίσιους για Μενιάν: "Είναι καιρός να φυλακίσουμε του ρατσιστές"
Ο Βινίσιους Τζούνιορ πανηγυρίζει γκολ της Ρεάλ Μαδρίτητς κόντρα στη Βαλένθια @2023 AP IMAGES/JOSE BRETON

Ο Βινίσιους Τζούνιορ έδειξε τη στήριξή του στον Μάικ Μενιάν μετά τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Γάλλος τερματοφύλακας μέσα από μια ανάρτηση στο Twitter, ζητώντας παράλληλα να φυλακιστούν όλοι όσοι προβαίνουν σε παρόμοιες συμπεριφορές που προσβάλλουν άλλους ανθρώπους.

Στο πλευρό του Μάικ Μενιάν έχει σταθεί η πλειοψηφία του ποδοσφαιρικού πλανήτη μετά τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε στη νικηφόρα αναμέτρηση της Ουντινέζε με τη Μίλαν (3-2 υπέρ των Ροσονέρι), με τον Βινίσιους Τζούνιορ να είναι ένας από τους πολλούς παίκτες που πήραν θέση στηρίζοντας τον Γάλλο τερματοφύλακα.

"Ευχαριστώ εκείνους που πραγματικά υποστηρίζουν τον αγώνα μας και λυπάμαι εκείνους που εμφανίζονται μόνο με κενά λόγια για να κερδίσουν τη συμπάθεια του Τύπου", ανέφερε αρχικά ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος κατά το πρόσφατο παρελθόν έχει πέσει θύμα ρατσιστικών επιθέσεων σε ματς της La Liga.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αφού δήλωσε ότι είναι πάντα με όσους δέχονται επιθέσεις που παραβιάζουν την ελευθερία και την προσωπικότητα άλλων ανθρώπων, τόνισε ότι "είναι καιρός να φυλακίσουμε τους ρατσιστές".

TAGS SERIE A ΜΙΛΑΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ