ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Νέα καταγγελία Βινίσιους για ρατσιστική επίθεση: "Αυτή τη φορά έγινε από ένα παιδί"

Ο Βινίσιους στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Σεβίλλη
Ο Βινίσιους στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Σεβίλλη © 2023 JOSE BRETON / AP IMAGES

Ο Βινίσιους δέχθηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι ρατσιστική επίθεση, με τη Σεβίλλη να ανακοινώνει ότι ο οπαδός εντοπίστηκε κι αποβλήθηκε. Ο Βραζιλιάνος κατήγγειλε ότι προήλθε από ένα παιδί.

Η Σεβίλλη κι η Ρεάλ πήραν από έναν βαθμό έπειτα από την ισοπαλία 1-1 στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν" για τη 10η αγωνιστική της La Liga, σε ένα παιχνίδι με πολλή ένταση, διενέξεις και θέαμα.

Για ακόμα μία φορά ο Βινίσιους έπεσε θύμα ρατσισμού, με τους Ανδαλουσιανούς να ανακοινώνουν πως ο οπαδός εντοπίστηκε και παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής κατήγγειλε συγκεκριμένα πως η ρατσιστική επίθεση προήλθε από ένα παιδί.

"Συγχαρητήρια στη Σεβίλλη για τη γρήγορη αντίδραση και την τιμωρία σε ένα ακόμη θλιβερό περιστατικό για το ισπανικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς έχω πρόσβαση σε VIDEO της ρατσιστικής επίθεσης αυτού του Σαββάτου κι αυτή τη φορά έγινε από ένα παιδί.

Πόσο λυπηρό που δεν υπάρχει κανείς να το επιμορφώσει. Επενδύω, και επενδύω πολλά, στην εκπαίδευση στη Βραζιλία για την εκπαίδευση πολιτών στη διαφορετικότητα.

Το πρόσωπο του σημερινού ρατσιστή είναι κολλημένο σε ιστοσελίδες όπως και σε άλλες περιπτώσεις. Ελπίζω ότι οι ισπανικές αρχές θα κάνουν αυτό που πρέπει και θα αλλάξουν τη νομοθεσία μια για πάντα. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει επίσης να τιμωρούνται ποινικά.

Θα ήταν ένα εξαιρετικό πρώτο βήμα για να προετοιμαστούν για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030. Είμαι εδώ για να βοηθήσω. Συγγνώμη που επαναλαμβάνομαι, αλλά είναι το επεισόδιο Νο19 και συνεχίζεται".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ