ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βιλένα: Όλα τα γκολ που πέτυχε στη Serie A με τη φανέλα της Σαλερνιτάνα

Βιλένα: Όλα τα γκολ που πέτυχε στη Serie A με τη φανέλα της Σαλερνιτάνα
CREDIT: MARCO CANONIERO/ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Το SPORT24 συγκέντρωσε τα γκολ που πέτυχε ο Τόνι Βιλένα με τη φανέλα της Σαλερνιτάνα στη Serie A και σας τα παρουσιάζει.

Ο Βιλένα τη σεζόν 2022-23 έπαιξε στη Serie A με τη φανέλα της Σαλερνιτάνα στην οποία είχε παραχωρηθεί ως δανεικός από την Εσπανιόλ με τον Ολλανδό μέσο να πραγματοποιεί 33 συμμετοχές και να βοηθάει την ομάδα του να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Ολλανδός μέσος του Παναθηναϊκού πλέον άλλες φορές έπαιξε στο "6", άλλες στο "8" και άλλες στο "10" όπως τόνισε και ο Γρηγόρης Κάστανος με συνέντευξη του. Ο Βιλένα πέτυχε τέσσερα γκολ και είχε μια ασίστ στη Serie A. Το SPORT24 συγκέντρωσε τα VIDEOS με τα γκολ του Ολλανδού μέσου και σας τα παρουσιάζει.

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού άνοιξε λογαριασμό στην Ιταλία στο ματς όπου βρέθηκε αντίπαλος με έναν νυν συμπαίκτη του στο τριφύλλι, τον Φίλιπ Τζούριτσιτς. Η Σαλερνιτάνα υποδέχτηκε την Σαμπντόρια και επικράτησε με 4-0 με τον Βιλένα πετυχαίνει το τρίτο γκολ των γηπεδούχων στο 50' της αναμέτρησης μετά από ωραίο ένα δύο, κίνηση στο χώρο και πλασέ με το αριστερό. Δείτε το βίντεο από το 2.00' και μετά:

Το δεύτερο γκολ του Βιλένα με τη φανέλα της Σαλερνιτάνα ήταν και πάλι εντός έδρας αλλά αυτή τη φορά ομορφότερο από το πρώτο. Η ομάδα του υποδέχτηκε την Τορίνο και ο Βιλένα με μακρινό σουτ εκτός περιοχής με το αριστερό νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ. Δείτε το βίντεο από το 1.30' και μετά:

Το επόμενο γκολ του Βιλένα, το τρίτο με τη φανέλα της Σαλερνιτάνα, επιτεύχθηκε εκτός έδρας στη νίκη της ομάδας του με 2-0 επί της Λέτσε. Με κίνηση από τα δεξιά και σουτ με το αριστερό εκτός περιοχής, και πάλι με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτα και "σφράγισε" τη νίκη της ομάδας του. Δείτε το βίντεο μετά το 42''

Ο Βιλένα πέτυχε και δεύτερο γκολ κόντρα στην Τορίνο στην εκτός έδρας ισοπαλία της Σαλερνιτάνα με 1-1. Ο Ολλανδός μέσος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του με σουτ με το αριστερό εκτός περιοχής. Δείτε το βίντεο μετά μετά το 15'':

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ