ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Κάστανος για τον Βιλένα στο SPORT24: "Έχει το γκολ, θα είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα"

Ο Κάστανος για τον Βιλένα στο SPORT24: "Έχει το γκολ, θα είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα"
CREDIT: FRANCO ROMANO/ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πολύ δυνατή προσθήκη του Τόνι Βιλένα και ο συμπαίκτης του στην Σαλερνιτάνα, Γρηγόρης Κάστανος μίλησε στο SPORT24 για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "πρασίνων", αλλά και για το τι να περιμένει ο κόσμος της ομάδας από εκείνον.

Στα πράσινα έντυσε τον Τόνι Βιλένα ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνοντας μία πολύ δυνατή προσθήκη με ορίζοντα τετραετίας. Ο συμπαίκτης του στην Σαλερνιτάνα, Γρηγόρης Κάστανος, λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του τριφυλλιού μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "πράσινων", τονίζοντας πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που θα κάνει δεδομένα τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι δύο παίκτες συνυπήρξαν στην Serie A την περαασμένη σεζόν αγωνιζόμενοι με τη φανέλα της Σαλερνιτάνα και ο Κύπριος διεθνής ποδοσφαιριστής και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έβγαλε το κυπριακό ποδόσφαιρο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον διεθνή Ολλανδό χαφ, ο οποίος θα φορά την πράσινη φανέλα μέχρι το 2027.

Στη χρονιά κοινής παρουσίας τους επί ιταλικού εδάφους, ο Βιλένα έγραψε 33 συμμετοχές, βρίσκοντας τέσσερις φορές δίχτυα, όντας βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας.

Ο Κάστανος στο πρώτο άκουσμα της είδησης πως ο Βιλένα θα ανήκει πλέον στον Παναθηναϊκό φάνηκε έκπληκτος καθώς δεν είχε ενημερωθεί για τη σχετική μεταγραφή την οποία πληροφορήθηκε από το SPORT24.

Παρά την αρχική του έκπληξη το πρώτο του σχόλιο, για τον πρώην συμπαίκτη του, φανέρωσε το μέγεθος του ποδοσφαιριστή τον οποίο έφερε στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός χαρακτηρίζοντας τον ως έναν παίκτη που τη νέα σεζόν θα είναι ανάμεσα στους καλύτερους που θα αγωνιστούν στη Stoiximan Super League.

Χαρακτηριστικά σημείωσε: "Δεν το γνώριζα. Πρόκειται για μία πολύ καλή προσθήκη για τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω πως στο ελληνικό πρωτάθλημα της νέας σεζόν θα είναι από τους καλύτερους παίκτες".

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του και τον τρόπο παιχνιδιού του ο Κάστανος στη συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε πως ο Βιλένα μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, ενώ αναφέρθηκε δις στην ικανότητά του με την μπάλα στα πόδια λέγοντας: "Είναι πολύ καλός και τεχνίτης. Έχει πολλά τρεξίματα και μπορεί να αγωνιστεί τόσο σαν αμυντικό χαφ, όσο και 10άρι, παρά το γεγονός ότι η βασική του θέση είναι στο "8".

Και συμπλήρωσε: "Πιστεύω πως είναι ένας παίκτης που θα δώσει πάρα πολλά πολλά στον Παναθηναϊκό".

Σχετικά με τα δυνατά του σημεία στον αγωνιστικό χώρο όπως τόνισε ο Κάστανος ο Βιλένα ξεχωρίζει για την τεχνική του κατάρτιση και για την έφεσή του στο σκοράρισμα παρά την απόστασή του από το "κουτί" λόγω θέσης, με τον Κάστανο να δηλώνει: "Πιστεύω πως αυτό που ξεχωρίζει στον Βιλένα είναι η πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Επίσης διαθέτει καλό σουτ, κυρίως με το αριστερό, ενώ έχει και το γκολ".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ