ΤΣΕΛΣΙ

Βίλας-Μπόας: "Έχω πείνα για επιτυχία"

Βίλας-Μπόας: "Έχω πείνα για επιτυχία"

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως τεχνικός της Τσέλσι όπου τόνισε την ισχυρή του θέληση για επιτυχίες, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το σύνολο είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά.

"Μην περιμένετε κάτι από έναν μόνο άνθρωπο", ξεκίνησε τις δηλώσεις του μιλώντας στον επίσημο τηλεοπτικό σταθμό των Λονδρέζων (Chelsea TV), και συνέχισε:

"Να περιμένετε από εμάς να δημιουργήσουμε μία δυναμική ομάδα που θα είναι ενωμένη, που θα είναι ενωμένοι οι φίλαθλοι, που ο κόσμος θα είναι ενθουσιασμένος, που θα έχει κίνητρα και θα υπάρχει ένας νέος τρόπος επικοινωνίας, αυτό είναι το σημαντικότερο.

Δεν έχει σημασία η έλευσή μου αλλά η συνεχής επιτυχία αυτού του συλλόγου. Ας δούμε τα προηγούμενα έξι χρόνια και να μην ξεχνάμε τι έχουμε κάνει και τι μπορούμε να πετύχουμε στα έξι επόμενα χρόνια.

Οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πρόκληση για μένα είναι να εξακολουθώ να νικώ. Είμαι ένα άτομο που έχει πείνα για επιτυχία και θέλω να παραμείνω έτσι".

Να σημειωθεί ότι το μεσημέρι της Τετάρτης, η Τσέλσι ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 33χρονο τεχνικό για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον Βίλας-Μπόας να παραιτείται μία ημέρα νωρίτερα από την Πόρτο καταβάλλοντας τη ρήτρα αποδέσμευσης, ύψους 15.000.000 ευρώ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ