ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βιλανόβα: "Στόχος το 2-0 στο ημίχρονο με Μπάγερν"

Βιλανόβα: "Στόχος το 2-0 στο ημίχρονο με Μπάγερν"

"Να είμαστε μπροστά με 2-0 στο ημίχρονο", είναι το μήνυμα που θα περάσει στους παίκτες του για τη ρεβάνς με τη Μπάγερν ο Τίτο Βιλανόβα, σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo". "Ντόπες" μέσω Twitter και από τον Ντάνι Άλβες.

Το 4-0 υπέρ της Μπάγερν στον πρώτο ημιτελικό του Champions League δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για ανατροπή στους φίλους της Μπαρτσελόνα (καμία ομάδα δεν έχει γυρίσει τέτοιο ματς στη διοργάνωση), όμως ο Τίτο Βιλανόβα πιστεύει αρκετά στο θαύμα.

Όπως αναφέρει το σημερινό ρεπορτάζ της καταλανικής "Mundo Deportivo", ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα" θεωρεί -βλέποντας σε video τον αγώνα της Allianz Arena- πως η ομάδα του ήταν καλύτερη από τη Μπάγερν πριν από μία εβδομάδα μέχρι το σκορ να πάει στο 3-0, ενώ για εκείνον "όλα τα λεφτά" στη Βαρκελώνη θα είναι τα πρώτα 45 λεπτά.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα που θα προσπαθήσει να περάσει στους παίκτες του είναι πως "δεν κοιτάζουμε να βάλουμε τέσσερα γκολ, στόχος μας είναι να είμαστε 2-0 μπροστά στα πρώτα 45 λεπτά".

Ουσιαστικά ο Βιλανόβα ευελπιστεί με αυτό τον τρόπο να εμπνεύσει τους παίκτες του να επαναλάβουν μία εμφάνιση ανάλογη με αυτή κόντρα στη Μίλαν στη φάση των "16" όταν είχαν χάσει 2-0 στο πρώτο ματς του "Σαν Σίρο" αλλά είχαν ισοφαρίσει εκείνο το σκορ από το πρώτο κιόλας ημίχρονο στο "Καμπ Νόου".

Ο Βιλανόβα είναι πεπεισμένος πως με τον Λιονέλ Μέσι σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση συγκριτικά με το ματς του Μονάχου (πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα απέναντι στη Μπιλμπάο το Σάββατο), η ομάδα του έχει τα φόντα να φέρει τους Βαυαρούς προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Βιλανόβα: "Στόχος το 2-0 στο ημίχρονο με Μπάγερν"

"2-0 στην ανάπαυλα", ο στόχος του Τίτο, είναι ο τίτλος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της "Mundo Deportivo"

Όλα αυτά βέβαια με την (αυστηρότατη) προϋπόθεση να κρατήσει το "μηδέν" πίσω, με το τεχνικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα να επισημαίνει εδώ και ημέρες στους παίκτες πως αν δεχτούν γκολ τότε αποχαιρετούν την πρόκριση οριστικά, αφού έξι γκολ δεν μπαίνουν κόντρα σε ομάδα επιπέδου Μπάγερν.

Στην πρόκριση πιστεύουν ακράδαντα πάντως και οι ποδοσφαιριστές, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Ντάνι Άλβες που έγραψε στο Twitter του:

"Αδύνατο είναι μόνο μία λέξη που χρησιμοποιούν οι αδύνατοι άνδρες για να ζήσουν εύκολα σε έναν κόσμο που τους έχει δοθεί και οι οποίοι φοβούνται να εξερευνήσουν τη δύναμη που έχουν για να αλλάξουν.

Το "αδύνατο" δεν είναι πραγματικότητα, είναι μία γνώμη. Το "αδύνατο" δεν είναι μία δήλωση, είναι μία πρόκληση. Το αδύνατο είναι δυνατό. Το "αδύνατο" είναι προσωρινό. Δεν υπάρχει αδύνατο".

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ