ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βίκτορ: "Δύσκολη η συγκέντρωση με το 6-2"

Βίκτορ: "Δύσκολη η συγκέντρωση με το 6-2"
INTIME SPORTS

Ο Βίκτορ Σάντσεθ που αντικατέστησε στην Κομοτηνή τον Μίτσελ, στάθηκε στο 6-2 του πρώτου ματς που δυσκόλεψε την ομάδα του σ' ό,τι αφορά στην συγκέντρωση. Τι είπε για τη θέση που αγωνίστηκε ο Γκρέκο.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου:

"Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να συγχαρώ τον Πανθρακικό για την εικόνα του και την προσπάθειά του. Και στο πρώτο παιχνίδι έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση αλλά και στον επαναληπτικό, παρότι είχε ένα μεγάλο σκορ εις βάρος του, δεν ήταν αδιάφορος και πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή για να πετύχει κάποιο τέρμα. Για εμάς ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Είχαμε κάποιες ιδιαίτερες συνθήκες να αντιμετωπίσουμε λόγω της απουσίας του προπονητή μας, αλλά αυτή η νίκη ελπίζω να τον βοηθήσει στην αποθεραπεία του. Μετά το προβάδισμα που είχαμε από τον πρώτο αγώνα, ήταν δύσκολο να τους κρατήσουμε συγκεντρωμένους για το συγκεκριμένο αγώνα, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που έκανε η ομάδα".

Για τους παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής σχολίασε: "Σε κάθε παιχνίδι η αποστολή είναι διαφορετική. Δε σημαίνει κάτι το γεγονός πως κάποιοι έμειναν εκτός. Απλά ο προπονητής κάθε φορά κρίνει ποιοι είναι οι πιο έτοιμοι και κατάλληλοι ώστε να αγωνιστούν".

Για τη νέα θέση στην οποία αγωνίστηκε ο Γκρέκο υποστήριξε: "Δεν ήταν μια καινούρια θέση για τον Γκρέκο, αφού και πριν αναλάβουμε εμείς είχε αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις και ξέραμε ότι είναι ικανός να ανταπεξέλθει σε πολλούς ρόλους. Εμείς τον χρησιμοποιήσαμε εκεί, γιατί θέλαμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή οργάνωση στη μεσαία γραμμή και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες στην επίθεση. Ο Πανθρακικός μας πίεσε πολύ, φάνηκε ότι ήθελε ένα καλό αποτέλεσμα στο τελευταίο φετινό του παιχνίδι και η αλήθεια είναι ότι μας δυσκόλεψε αρκετά και δε μας επέτρεψε να κάνουμε πολλές φάσεις".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ