ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Βιγιαρεάλ: Ο Μαρθελίνο έκλεισε στο "κίτρινο υποβρύχιο"

Ο Μαρθελίνο
Ο Μαρθελίνο INTIME SPORTS

Στην Ισπανία βρίσκεται ο Μαρθελίνο για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τη Βιγιαρεάλ, με την κάμερα του El Chiringuito να τον απαθανατίζει να πηγαίνει τη Δευτέρα (13/11) στο προπονητικό κέντρο της αντιπάλου του Παναθηναϊκού.

Μία ανάσα πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Βιγιαρεάλ βρίσκεται ο Μαρθελίνο, με τον πρώην τεχνικό της Μαρσέιγ να φτάνει τη Δευτέρα (13/11) στο προπονητικό κέντρο της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Europa League για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, όπως κατέγραψε η κάμερα του El Chiringuito.

Ο Μαρθελίνο, που αποχώρησε από τον πάγκο των Μασσαλών τον περασμένο Σεπτέμβριο με τη θητεία του να κρατάει μόλις λίγους μήνες, θα είναι όπως όλα δείχνουν ο διάδοχος του Πατσέτα, ο οποίος πλήρωσε το μάρμαρο ότι δεν κατάφερε να βελτιώσει τη θέση της ομάδας στη La Liga, η οποία αυτή τη στιγμή είναι στη 14η θέση με 12 βαθμούς (τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες, επτά ήττες).

Ο 58χρονος Ισπανός προπονητής θυμίζουμε ότι ανέλαβε τον περασμένο Ιούνιο την ομάδα στη θέση του Ιγκόρ Τούντορ, όμως το ξεκίνημα της σεζόν για τη Μαρσέιγ δεν ήταν το ιδανικό.

Ο αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Champions League, σε συνδυασμό με τις δύο νίκες στα πρώτα πέντε ματς στο γαλλικό πρωτάθλημα έφεραν τον Μαρθελίνο σε δύσκολη θέση.

TAGS ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ