ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Βιγιαρεάλ μεταγραφές: Ο Μπαγί επέστρεψε έπειτα από επτά χρόνια

Ο Ερίκ Μπαγί της Μπεσίκτας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λουγκάνο για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2023-2024 στο "Μπεσίκτας Στέιντιουμ", Κωνσταντινούπολη | Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023
Ο Ερίκ Μπαγί της Μπεσίκτας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λουγκάνο για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2023-2024 στο "Μπεσίκτας Στέιντιουμ", Κωνσταντινούπολη | Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 © 2023/FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Ο Ερίκ Μπαγί επέστρεψε στη Βιγιαρεάλ έπειτα από επτά σεζόν και ανακοινώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο Ερίκ Μπαγί επιστρέφει εκεί που άρχισαν όλα στην καριέρα του, τη Βιγιαρεάλ. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός έλυσε το συμβόλαιό του με την Μπεσίκτας την Παρασκευή και το Σάββατο ανακοινώθηκε από τον ισπανικό σύλλογο.

Ο διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και στοχεύει στο να επιστρέψει στις εμφανίσεις του 2015-2016, σεζόν η οποία οδήγησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δαπανήσει 35.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει.

Στους "κόκκινους διαβόλους" δεν κατάφερε να ξεχωρίσει, ούτε στον δανεισμό του στη Μαρσέιγ ή στη μετακίνησή του το καλοκαίρι στην Τουρκία, όπου είχε μόλις οκτώ συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και στις 11 Δεκεμβρίου τέθηκε εκτός ομάδας λόγω κακών εμφανίσεων.

TAGS ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ