EURO

Βίγια:"Ήμασταν η καλύτερη ομάδα"

Βίγια:"Ήμασταν η καλύτερη ομάδα"
βιγια

Ο επιθετικός της Βαλένθια δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του για την επιστροφή των Ίβηρων μετά από 44 χρόνια στην κορυφή της Ευρώπης

Ο επιθετικός της Βαλένθια δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του για την επιστροφή των Ίβηρων μετά από 44 χρόνια στην κορυφή της Ευρώπης.

"Κάναμε ένα σπουδαίο τουρνουά και ήμασταν η καλύτερη ομάδα με διαφορά σε όλα μας τα παιχνίδια. Δεν υπήρχε ένα παιχνίδι που να νικήσαμε και να ήμασταν τυχεροί-νικήσαμε γιατί ήμασταν η καλύτερη ομάδα κάθε φορά", είπε πιο χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στον προπονητή του Λουίς Αραγονές, ανέφερε:"Ο προπονητής είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από αυτή την επιτυχία.

Αν θυμηθούμε ήταν 18 μήνες ή δύο χρόνια πριν, εκείνο το δύσκολο βράδυ στο Μπέλφαστ όταν χάσαμε από την Βόρειο Ιρλανδία και του αξίζουν συγχαρητήρια που οδήγησε εδώ την ομάδα.

Εκείνος περισσότερο από τον καθέναν, είναι υπεύθυνος για την επιτυχία.Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που ήμασταν μέρος αυτής της περιπέτειας. Κάναμε υπεφήφανους τους Ισπανούς και το απολαμβάνουμε τώρα".







TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ