ΙΤΑΛΙΑ

Βιέρι: "Ο Κριστιάνο μπορεί να παίζει μέχρι 40 ετών με τσιγάρο στο στόμα"

Former soccer striker Bobo Vieri watches during a Serie A soccer match between AC Milan and Atalanta, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 18, 2015. (AP Photo/Luca Bruno)
Former soccer striker Bobo Vieri watches during a Serie A soccer match between AC Milan and Atalanta, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 18, 2015. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

O παλαίμαχος Ιταλός επιθετικός, Κριστιάν Βιέρι, σε συνέντευξη στην Daily Mail υποστήριξε ότι ο Ρονάλντο το "φαινόμενο" είναι καλύτερος από τον Κριστιάνο, ο οποίος όμως μπορεί να παίζει μέχρι τα 40 με τσιγάρο στο στόμα.

Συνέντευξη στην Daily Mail παραχώρησε ο Κριστιάν Βιέρι. Ο 46χρονος παλαίμαχος Ιταλός επιθετικός υποστήριξε ότι ο πρώην συμπαίκτης του στην Ίντερ, Ρονάλντο το "φαινόμενο", είναι καλύτερος από τον Κριστιάνο.

Έπλεξε, ωστόσο, το εγκώμιο του Πορτογάλου. Τον χαρακτήρισε "πολεμική μηχανή" και υποστήριξε ότι μπορεί να παίζει μέχρι το 40ό έτος της ηλικίας του ακόμη και με τσιγάρο στο στόμα.

"Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο Ρονάλντο - ο Βραζιλιάνος, το "Φαινόμενο" - είναι καλύτερο από τον Κριστιάνο. Ο Πορτογάλος είναι πολεμική μηχανή, αξιοθαύμαστος για ό,τι έχει πετύχει και συνεχίζει φυσικά να κάνει.

Ο Κριστιάνο μπορεί να παίζει μέχρι τα 40 του χρόνια με τσιγάρο στο στόμα όπως λένε στην Ιταλία", υποστήριξε ο πρώην επιθετικός των Ραβένα, Βενέτσια, Αταλάντα, Γιουβέντους, Ατλέτικο, Λάτσιο, Ίντερ, Μίλαν, Μονακό, Σαμπντόρια και Φιορεντίνα.

Photo credits: AP Images

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ