ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Ως αρχηγός πρέπει να δίνεις το παράδειγμα, ήθελα να βοηθήσω την ομάδα"

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στην αναμέτρηση με τη Γάνδη
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στην αναμέτρηση με τη Γάνδη EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δήλωσε στην COSMOTE TV μετά το ματς για τον τραυματισμό του, ότι πρέπει να δίνει το παρέδειγμα ως αρχηγός και ότι ήθελε πάση θυσία να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Γάνδη, στην οποία ο ΠΑΟΚ πέτυχε μια ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League, ανέφερε ότι ως αρχηγός πρέπει να δίνει το παράδειγμα, παρά τον τραυματισμό που υπέστη.

Παράλληλα ο Πορτογάλος αρχηγός του Δικεφάλου τόνισε ότι ήταν ηρωϊκή η εμφάνιση όλης της ομάδας, αλλά στο δεύτερο μέρος βελτιώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια: Για το πως ολοκλήρωσε το ματς: "Έκανα 6 ράμματα. Ηρωική είναι η εμφάνιση όλης της ομάδας και στα δύο ματς. Γράψαμε ξανά ιστορία. Βοηθήσαμε και την Ελλάδα με τους βαθμούς. Σκεφτόμαστε όμως πλέον το παιχνίδι της Κυριακής".

Για το αν μίλησε με τη γυναίκα του, μετά το χτύπημα στο κεφάλι: "Μιλήσαμε μετά το ματς, γιατί πάντα ανησυχεί. Ήδη με προσέχει, θα πρέπει να με προσέχει τώρα λίγο παραπάνω (γέλια)".

Όσον αφορά το παιχνίδι: "Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, ότι θα μας πιέσουν, ότι θα παίξουν με μακρινές μπαλιές στην πλάτη μας. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος. Με βοήθησε και η είσοδος του Σίντκλει, κλείσαμε τη δεξιά πλευρά που στο πρώτο μέρος γίνονταν από εκεί οι επιθέσεις της Γάνδης".

Γιατί δεν βγήκε από το ματς παρά τον τραυματισμό του: "Ως αρχηγός πρέπει να δίνεις το παράδειγμα. Αν και ζαλισμένος ήθελα να βοηθήσω την ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ