ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Ο ΠΑΟΚ είναι τα πάντα για μένα"

Ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο αρχηγός του Δικεφάλου, Αντελίνιο Βιεϊρίνια, μαζί με τους Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και Στέφαν Σβαμπ μίλησαν στην NOVA για τα 95 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΟΚ και ευχήθηκαν να επιστρέψει γρήγορα ο κόσμος στα γήπεδα.

Μια μόνο λέξη χρειάστηκε ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια για να περιγράψει τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για αυτόν. "Όλα" απάντησε ο αρχηγός του Δικεφάλου που μίλησε στο συνδρομητικό για τα 95α γενέθλια της ομάδας του.

"Να είναι ο ΠΑΟΚ πάντα ψηλά, να συνεχίζει να μαζεύει τίτλους. Είναι σημαντικό ο κόσμος να γυρίσει στα γήπεδα. Να συνεχίσουμε να είμαστε εκεί ψηλά, να δίνουμε χαρές στον κόσμο γιατί του αξίζει. Έχουμε κάνει πολλά βήματα για να παλεύουμε για τίτλους και εύχομαι τα επόμενα χρόνια να τους κατακτήσουμε. Μας λείπει ο κόσμος, όλοι ξέρουν την ατμόσφαιρα που έχει η Τούμπα, το πάθος του κόσμου, έχει έναν χρόνο παίζουμε χωρίς αυτούς. Πολλοί παίκτες δεν έχουν καταλάβει τι είναι να παίζεις με γεμάτη Τούμπα, μακάρι να τους έχουμε σύντομα κοντά μας", ευχήθηκε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.

Για τη σημερινή επέτειο μίλησε και ο στενός συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσερ: "Είμαι πολλά χρόνια εδώ. Είναι η ομάδα που έχω στην καρδιά μου, η ομάδα που με μεγάλωσε και μου έδωσε μεγάλη ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη. Είμαι χαρούμενος που είμαι ένα κομμάτι από τους πολλούς ξένους παίκτες που πέρασαν από τον σύλλογο, είπε ο Πολωνός.

Ο Στέφαν Σβαμπ στις δικές του δηλώσεις τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να κερδίσουν τα ντέρμπι αυτής της εβδομάδας για να δώσουν χαρά στον κόσμο: "Διανύουμε μια σημαντική εβδομάδα που παίζουμε ντέρμπι και θέλουμε με νίκες να δώσουμε χαρά στον κόσμο για τα γενέθλια του ΠΑΟΚ, το αξίζουν", είπε ο Αυστριακός και συμπλήρωσε:

"Δεν ήταν εύκολη σεζόν. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου, την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Δίνω το 100%. Πρώτη φορά δεν κάνω χειμερινό διάλειμμα, αυτό με έχει φέρει σε δύσκολη θέση και ελπίζω να μείνω, τους χρόνου και του παραχρόνου γιατί μου αρέσει πολύ εδώ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ