ΕΛΛΑΔΑ

Βγάζουν ανακοίνωση οι Έλληνες διαιτητές για τον ορισμό του Μπορμπαλάν!

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Σιδηρόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Οι Έλληνες διαιτητές νιώθουν αδικημένοι με την απόφαση να οριστεί ξένος διαιτητής στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Ετοιμάζουν ανακοίνωση που πιθανότατα θα εκδοθεί αύριο το πρωί.

Τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνει το Σάββατο (12/5, 20.30) στο Ολυμπιακό Στάδιο, ορίστηκε να διευθύνει ο Ισπανός Νταβίδ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ αποφάσισε τον κατ' εξαίρεση ορισμό ξένης διαιτητικής ομάδας για την αναμέτρηση των Δικεφάλων, μια εξέλιξη, ωστόσο, για την οποία αντιδρούν οι Έλληνες διαιτητές.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Ίβηρας ρέφερι θα "σφυρίξει" τον τελικό του Κυπέλλου, στις τάξεις των Ελλήνων διαιτητών υπάρχει αναστάτωση. Νιώθουν αδικημένοι με την απόφαση της ΚΕΔ, ενώ ας μην ξεχνάμε ότι είναι απλήρωτοι για όλα τα ματς του β΄γύρου.

Γι' αυτούς τους λόγους ετοιμάζονται να βγάλουν καυστική ανακοίνωση, στην οποία θα εκφράσουν την έντονη αντίδρασή τους με τον ορισμό ξένου ρέφερι. Το πιθανότερο είναι να βγει η ανακοίνωση το πρωί της Παρασκευής (11/5).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ