ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Βέρτζος: "Άδικο που χάσαμε"

Βέρτζος: "Άδικο που χάσαμε"
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός της Δόξας Δράμας, Άγγελος Βέρτζος, σε δηλώσεις του χαρακτήρισε άδικη την χθεσινή ήττα από την Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Άδικη χαρακτήρισε την χθεσινή ήττα από την Κέρκυρα ο αρχηγός της Δόξας Δράμας, Άγγελος Βέρτζος, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Κι όσο για το παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή τη φορά αυτή στο νησί των Φαιάκων με την Κέρκυρα υποστήριξε πως δεν υπάρχουν περιθώρια νέας ήττας.

" Στην πορεία είδαμε διαφορετικά, θέλαμε το παιχνίδι για να ανέβουμε στην βαθμολογία και να υπάρχουν μεγαλύτερες ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Είχαμε και έχουμε τον ίδιο στόχο με την Κέρκυρα και νομίζω ότι ήταν άδικο που χάσαμε το παιχνίδι.

Όμως μας περιμένει ένα εξίσου δύσκολο ματς και αυτό δεν μας αφήνει περιθώρια να σκεφτόμαστε την ήττα. Παίζουμε στην Κέρκυρα τώρα και για εμάς δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά μιας και τα εντός παιχνίδια είναι σαν εκτός για εμάς», τόνισε αρχικά ο Βέρτζος.

Κι όσο για την συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε: «Από την αρχή ήταν όλα πολύ δύσκολα για εμάς. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να αγωνιζόμαστε για την φανέλα και την ιστορία της Δόξας. Όλοι κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει".

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ