SERIE A

Βερόνα - Ίντερ 1-3: Ονειρεμένο ντεμπούτο για Κορέα, με δύο γκολ χάρισε τη νίκη στους "νερατζούρι"

Βερόνα - Ίντερ 1-3: Ονειρεμένο ντεμπούτο για Κορέα, με δύο γκολ χάρισε τη νίκη στους "νερατζούρι"

Η Ίντερ, αν και βρέθηκε αρχικά πίσω στο σκορ, επικράτησε με ανατροπή της Βερόνα με 3-1, με τον Χοακίν Κορέα να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής και να πραγματοποιεί ιδανικό ντεμπούτο, σκοράροντας στην πρώτη του συμμετοχή δύο γκολ.

Η φορμαρισμένη Ίντερ, μετά το 4-0 κόντρα στην Τζένοα στην πρεμιέρα της Seria A, έκανε το 2 στα 2 απέναντι στη Βερόνα στο Μαρκ'Αντόνιο Μπεντεγκόντι για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Χοακίν Κορέα δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ντεμπούτο, αφού στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα των "νερατζούρι" πέτυχε δύο γκολ, οδηγώντας τους πρωταθλητές Ιταλίας στη νίκη.

Οι γηπεδούχοι πήραν νωρίς το προβάδισμα στο σκορ με τον Ιβάν Ίλιτς να κάνει το 1-0 στο 15ο λεπτό. Σε μια φάση που όλα κυλούσαν ομαλά, ο Χαντάνοβιτς δεν μπόρεσε να συνεννοηθεί με τον Μπρόζοβιτς, με τον Σέρβο να κλέβει την μπάλα, να μπαίνει στην περιοχή και με ωραίο πλασέ να βάζει μπροστά στο σκορ τη Βερόνα.

Η αναμέτρηση μετά το γκολ κινήθηκε σε μέτριο τέμπο, με τη Βερόνα να διατηρεί το προβάδισμα, αλλά καμία από τις δύο ομάδες να μην δημιουργεί αξιόλογες φάσεις. Με την έναρξη του δεύτερου μέρος όμως, οι ισορροπίες άλλαξαν, με την Ίντερ να βρίσκει το γκολ που έψαχνε, με τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Μετά την επαναφορά της μπάλα από την πλάγια γραμμή από τον Πέρισιτς, ο Αργεντινός πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Μοντιπό, κάνοντας το 1-1 στο 47'.

Λίγο έλειψε να κάνουν την ανατροπή στο 54' οι "νεραζτούρι", με τον Λαουτάρο να απειλεί ξανά την εστία του Ιταλού πορτιέρο, με το σουτ όμως, να καταλήγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν, πήραν μέτρα στο γήπεδο, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Έπρεπε να μπει ως αλλαγή στο 74' ο Χοακίν Κορέα, αντικαθιστώντας τον πρώτο σκόρερ της Ίντερ, για να πάρει τη νίκη η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι. Ο Αργεντινός, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Λάτσιο, δικαίωσε τον Ιταλό κόουτς, αφού εννέα λεπτά (83') μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των "νερατζούρι", κάνοντας το 2-1, ενώ στο 90+4' σκόραρε ξανά, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Βερόνα: Μοντιπό, Μανιάνι (74' Νταβίντοβιτς), Γκούντερ, Τσεκερίνι (53' Καζάλε), Φαραόνι (74' Σούταλο), Χόνγκλα (76' Ταμέτσε), Ίλιτς, Λάζοβιτς, Μπάρακ, Κανσελιέρι (62' Λαζάνια), Τσακάνι.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (66' Βιδάλ), Τσαλχάνογλου (87' Σένσι), Πέρισιτς (66' Ντιμάρκο), Μαρτίνες (74' Κορέα), Τζέκο (87' Βεκίνο).

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στη Serie A

Τα highlights της 2ης αγωνιστικής της Seria A

Ουντινέζε - Βενέτσια 3-0

Βερόνα - Ίντερ 1-3

Η βαθμολογία της Serie A

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ