ΠΑΟΚ

Βερόν: "Προσωπικά θέλω να μείνω"

Βερόν: "Προσωπικά θέλω να μείνω"
ιλιεφ

Την επιθυμία του να παραμείνει και την νέα χρονιά στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Αργεντίνος μέσος, Ματίας Βερόν

"Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν έκανε την αναμενόμενη πορεία που θα ήθελε η διοίκηση και οι φίλαθλοι της ομάδας. Αυτό οφείλεται μόνο σε εμάς αφού δεν έχουμε διαφορές σε σχέση με τις υπόλοιπους συλλόγους που είναι στην πρώτη πεντάδα", επισήμανε ο Βερόν για να ξεκαθαρίσει ότι: " Αυτό που έκανε την διαφορά ήταν τα αποτελέσματα εκτός έδρας, αν είχαμε καλύτερη απόδοση μακριά από το γήπεδο μας τότε θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε πιο ψηλά στην βαθμολογία".



Όσον αφορά την παραμονή του στον ΠΑΟΚ ο Βερόν είπε: " Δεν είναι κάτι που με απασχολεί, συγκεντρώνομαι μόνο στα τρία παιχνίδια που έχουμε και θέλω να κερδίσουμε. Προσωπικά θέλω να μείνω, το κλίμα είναι εξαιρετικό. Δεν έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με την διοίκηση, αυτό θα το σκεφτώ μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα και μιλήσω και με τον εκπρόσωπο μου και με την ομάδα. Η αγάπη του κόσμου είναι ένας παράγοντας θετικός στο να μείνω.

Τόσο το κλίμα στην ομάδα, όσο και η αγάπη των φιλάθλων είναι θετικά στοιχεία. Αλλά αυτό είναι ένας παράγοντας, πρέπει να συζητήσω όλες τις παραμέτρους με την διοίκηση στο θέμα της παραμονής μου. Το 50% των δικαιωμάτων μου έχει η Σιένα με την οποία έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο και το άλλο 50% έχει η Ρετζίνα".





Σχετικά με τις δυνατότητες των παικτών της δεύτερης ομάδας, ο Βερόν τόνισε: " Υπάρχουν ποδοσφαιριστές από τη δεύτερη ομάδα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην πρώτη, αλλά αυτό είναι θέμα του προπονητή. Διαφορετικά αποδίδει κάποιος στην προπόνηση και αλλιώς μέσα στο παιχνίδι".



Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ υπογράμμισε για την συμπαράσταση του κόσμου της ομάδας πως: "Ο κόσμος βοηθάει την ομάδα εντός και εκτός, ακολουθεί την ομάδα παντού. Σε κάποια παιχνίδια εντός έδρας εμείς μπορεί να μην παίζαμε καλά, αλλά οι φίλαθλοι μας συνέχισαν να μας στηρίζουν και μας έδωσαν την ενέργεια να πάρουν την νίκη. Θέλουμε στα τρία τελευταία παιχνίδια να κερδίσουμε προκειμένου να τους ευχαριστήσουμε για την αγάπη τους".



Όσον αφορά το σχόλιο του για το ελληνικό πρωτάθλημα ο Βερόν είπε: "Είναι ένα ισορροπημένο πρωτάθλημα, οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Δεν μπορώ να κρίνω ποια ομάδα είναι καλύτερη στο διάστημα που είμαι εδώ. Με έχει εντυπωσιάσει η ΑΕΚ που είναι μία τεχνική ομάδα και παίρνει τα αποτελέσματα, ενώ και ο Άρης έχει καλό σύνολο και παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Βέβαια στο μεταξύ μας παιχνίδι περίμενα μεγαλύτερο ανταγωνισμό αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε μέσα στο γήπεδο".



Ο φιλικός αποχαιρετισμός του Ίλιεφ

Στον ΠΑΟΚ μόνο μυστικό δεν αποτελεί ότι το καλοκαίρι αναμένεται να υπάρξουν εκκαθαρίσεις στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας από τον Φερνάντο Σάντος με τον Ίβιτσα Ίλιεφ πάντως από την πλευρά του με δηλώσεις του να προαναγγέλει την μη παραμονή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά το καλοκαίρι όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του.

"Φεύγω σαν φίλος", τόνισε ο Ίβιτσα Ίλιεφ σε σημερινές του δηλώσεις στην εφημερίδα Αθλητική Μακεδονίας Θράκης ανακοινώνοντας με φιλικό τρόπο τον αποχαιρετισμό του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε επίσης πως: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Σάντος. Απλά μου αρέσουν διαφορετικά πράγματα στο ποδόσφαιρο».

Ο Ίλιεφ στάθηκε και στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ λέγοντας: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ γιατί ήταν άψογοι απέναντί μου, με στήριξαν και με πίστεψαν", με τον Σέρβο επιθετικό αναφερόμενος στο πως βλέπει ο ίδιος την επόμενη χρονιά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης απόντος του ιδίου δήλωσε: "Με την προσθήκη 2-3 καλών παικτών ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει τη νέα χρονιά επιτυχίες".

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά το χθεσινό ρεπό το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ περιλάμβανε χαλάρωμα για τους βασικούς και ασκήσεις φυσικής κατάστασης για τους υπόλοιπους με την πρωινή προπόνηση να πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Ο Χριστοδουλόπουλος επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων ενώ οι Μελίσσης, Αραμπατζής και Χαραλάμπους ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα με τους Τοχούρογλου και Γλύκο να ξεκίνησαν πρόγραμμα θεραπείας. Εκείνος που δεν προπονήθηκε ήταν ο Βερόν εξαιτίας ενός ελαφρού διαστρέμματος στον αστράγαλο του ενώ από την προπόνηση αποχώρησε ο Κονσεϊσάο με πόνους στον προσαγωγό.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Γκάβραντσιτς, καθώς βρίσκεται με άδεια στο Βελιγράδι για να ανανεώσει την βίζα του. Όσο για τον Σάλμον, που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας με τον Ατρόμητο, δεν θα αγωνιστεί στις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις με Λεβαδειακό και Λάρισα.

Όσο για το παιχνίδι της Κυριακής στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό ο Σάντος δεδομένων τιμωριών και τραυματισμών προτίθεται να προχωρήσει σε νέες αλλαγές. Στην διάθεσή του θα βρίσκονται οι Βερόν και Μπαλάφας όχι όμως και οι τιμωρημένοι Σάλμον και Σνάουτνσερ αλλά και οι τραυματίες Γκράβραντσιτς, Αραμπατζής, Χαραλάμπους και Τοχούρογλου ενώ αμφίβολος παραμένει ο Μελίσσης.

Στην διάρκεια της σημερινής μέρας τέλος θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Λιβαδειάς η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του Κυριακάτικου αγώνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έχει ζητήσει επίσημα 1.000 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της.















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ