SUPER LEAGUE 2

Βέροια - Πανσερραϊκός 3-0: Επέστρεψε στις νίκες με τριάρα

Οι παίκτες της Βέροιας πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας
Οι παίκτες της Βέροιας πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας INTIME

Η Βέροια επικράτησε 3-0 του Πανσερραϊκού για την 9η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Super League 2 και επέστρεψε στις νίκες. Πασάς (17'), Γαβριηλίδης (70') και Σκόνδρας (84') τα γκολ.

Μετά την ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό Β', η Βέροια επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 3-0 του Πανσερραϊκού για την 9η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Super League 2. H Bέροια ανέβηκε στην κορυφή με 21 πόντους στο +2 από τη Ξάνθη που έχει δύο αγωνιστικές λιγότερες. Στη 12η θέση με εννέα πόντους είναι ο Πανσερραϊκός.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17ο λεπτό. Ο Πόζογλου μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα και έπειτα από κόντρα ο Πασάς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ο Πανσερραϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία στο 12' όμως στο πρώτο μέρος η Βέροια ήταν εκείνη που ήταν ανώτερη.

Στο 66' οι γηπεδούχοι προειδοποίησαν με δοκάρι του Πασά έως το 66ο λεπτό. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε και το 2-0. Ο Γιακουμάκης έκανε τη σέντρα και ο Κατσίκας από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 84ο λεπτό η Βέροια έφτασε και σε τρίτο γκολ. Ο Μπουκουβάλας εκτέλεσε φάουλ και ο Σκόνδρας πήρε την κεφαλιά διαμορφώνοντας το 3-0.

Bέροια: Βελλίδης, Πεταυράκης, Μπουκουβάλας, Μαραγκός, Σκόνδρας, Οικονόμου, Γαβριηλίδης, Πασάς, Μούργος, Πόζογλου, Γιακουμάκης.

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Γιανναράκης, Κουκόλης, Φουάσης, Ζέρης, Μαρκιόνι, Κρητικός, Εππάς, Ανάκογλου, Κανίς, Παπαβασιλείου.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΒΕΡΟΙΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ