ΤΟΤΕΝΑΜ

Βέρνερ: "Πείστηκα να έρθω λόγω Ποστέκογλου και του γηπέδου"

Βέρνερ: "Πείστηκα να έρθω λόγω Ποστέκογλου και του γηπέδου"
PRINT SCREEN

Ο Τίμο Βέρνερ έκανε τις πρώτες του δηλώσες μετά τη μεταγραφή του στην Τότεναμ, με το νέο απόκτημα των σπιρουνιών να κάνει ειδική μνεία στην παρουσία του Άγγελου Ποστέκογλου στον πάγκο καθώς και στο υπερσύγχρονο γήπεδο των Λονδρέζων.

Το Βόρειο Λονδίνο και συγκεκριμένα το "Tottenham Hotspur Stadium" θα αποτελέσει για το επόμενο εξάμηνο το νέο σπίτι του Τίμο Βέρνερ μετά από τη συμφωνία της Λειψίας με την Τότεναμ για τον εξάμηνο δανεισμό του και ο Γερμανός επιθετικός δεν κρύβει τον ενθουσιασμο του.

Στις πρώτες δηλώσεις που παραχώρησε ως μέλος των σπιρουνιών μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο 27χρονος άσος μίλησε για το πόσο σημαντικο ρόλο έπαιξε για αυτόν η παρουσία του Άγγελου Ποστέκογλου στη νέα του ομάδα αλλά και στο γήπεδο που παίζει αυτή τα τελευταία χρόνια.

"Πρώτα από όλα, είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογο. Έχω παίξει κόντρα στην Τότεναμ, είτε ως παίκτης της Τσέλσι είτε της Λειψίας, και γινόντουσαν πάντα μεγάλα ματς.

Τώρα είμαι πραγματικά χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της ομάδας και ανυπομονώ να βγω στο γήπεδο. Πολλά πράγματα με έπεισαν να αποδεχτώ αυτή την πρόταση, πρώτα απ'όλα οι κουβέντες με τον προπονητή", τόνισε αρχικά ο Βέρνερ, για να συμπληρώσει:

"Ήταν μία ωραία κουβέντα, μιλήσαμε για το πώς θέλει να παίζει. Σκέφτηκα αμέσως ότι η Τότεναμ ταιριάζει στο στιλ παιχνιδιού μου. Έπειτα είναι και το γήπεδο, το να παίζω εδώ κάθε ματς, είναι κάτι το ξεχωριστό.

Φυσικά είναι και η ομάδα, πιστεύω ότι έχουμε άξιους παίκτες. Όσοι με έχουν παρακολουθήσει έστω και λίγο στην Premier League ξέρουν ότι μπορώ να δώσω ταχύτητα, ότι μπορώ να αποτελέσω απειλή για τους αντιπάλους και αυτό ακριβώς θέλω να προσφέρω στην ομάδα".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ