ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βέρμπιτς: "Καθαρό πέναλτι, δεν ξέρω γιατί δεν πήγε στο VAR ο διαιτητής"

Ο Βέρμπιτς στη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Ο Βέρμπιτς στη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ - Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στάθηκε στη φάση του 56' και τόνισε πως είναι καθαρό πέναλτι και δεν κατάλαβε για ποιο λόγο ο διαιτητής δεν πήγε στο VAR να το δει.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε ανακοίνωση για τη φάση του 56' λεπτού με τον Βέρμπιτς να δέχεται ένα μαρκάρισμα από τον Πινέδα και λίγη ώρα αργότερα ο εκ των πρωταγωνιστών στη φάση, ο Σλοβένος εξτρέμ, αναφέρθηκε στη φάση και τόνισε πως είναι καθαρό πέναλτι και δεν κατάλαβε για ποιο λόγο ο διαιτητής δεν πήγε στο VAR να το δει.

Έχεις ζήσει αρκετά ντέρμπι, από τα ελάχιστα με ένταση, ενδιαφέρον. Πως το έζησες το ματς και τι έγινε στο τέλος και δεν πήρατε τη νίκη;

"Στην Ελλάδα έτσι είναι τα ντέρμπι πάντα είναι σπέσιαλ, έχουν ένταση, αρκετό έλεγχο VAR, φωνές από τους δύο πάγκους. Αυτή είναι η μάχη που δίνεις για τον τίτλο. Θέλαμε να κερδίσουμε απόψε, ήμασταν καλύτερη ομάδα, αξίζαμε τη νίκη στο τέλος όμως θα μπορούσαμε να χάσουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πάιρνουμε αυτό τον ένα βαθμό και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια".

Τι ακριβώς συνέβη στη φάση του 56 λεπτου;

"Όταν πήρα τη μπάλα, έκανα την ντρίμπλα και δέχτηκα το μαρκάρισμα από τον Πινέδα. Πίστευα πως ο διαιτητής θα ελέγξει το VAR, όπως έκανε σε άλλες περιπτώσεις αλλά δεν το έκανε. Δεν ξέρω ακριβώς πότε πάνε και πότε όχι, για μένα ήταν καθαρό πέναλτι".

Έχετε αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού σας, τι σας έχει φέρει η έλευση του νέου προπονητή;

"Είδατε σήμερα πως αυτό που θέλαμε ήταν η νίκη και για 90 λεπτά. Πιέζαμε και θέλαμε τη νίκη. Από το 20 μέχρι το 75 λεπτό δώσαμε τη μάχη μας και δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε καλά. Δείξαμε τη δυνατότητα μας να παίξουμε καλά κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα. Μας έχει δείξει νέες ιδέες, βλέπουμε τι θέλει να μας περάσει και προσπαθούμε να τα βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο".

Μην χάσετε την Game Night

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ