Ολυμπιακός: Τα τελευταία δεδομένα για Τζολάκη και Χαλ

Στην εκπομπή του SPORT24 “BIG4 by Betsson” αναλύθηκαν τα δεδομένα που υπάρχουν για την ενδεχόμενη μεταγραφή του Κωνσταντή Τζολάκη στο εξωτερικό και τη Χαλ.
Ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά θέματα για τη φετινή σεζόν του Ολυμπιακού, είναι η ενδεχόμενη μεταγραφή του Κωνσταντή Τζολάκη στη Χαλ, και στην εκπομπή του SPORT24 “BIG4 by Betsson” αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή γύρω από τον Έλληνα γκολκίπερ.
Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης ανέφερε ότι ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό, δηλαδή οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε διαδικασία υπογραφών.
Η Χαλ βέβαια, έχει κάνει μία πολύ σημαντική πρόταση, που μαζί με τα bonus ανεβαίνει κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον διεθνή γκολκίπερ από τον Ολυμπιακό.
Από εκεί και πέρα, σημαντικό ρόλο παίζει και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Προφανώς αν προχωρήσει αυτή η μεταγραφή, ο Τζολάκης θα πάει εκεί για πρώτος τερματοφύλακας. Η Χαλ άλλωστε, έχει 200 εκατομμύρια από την άνοδο στην Premier League και αναγκαστικά θα κάνει μεγάλες επενδύσεις για να μπορέσει να επιβιώσει στον σκληρό ανταγωνισμό του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.
Στην Αγγλία μεταφέρουν ότι το επόμενο διάστημα η Χαλ μαζί με τον Τζολάκη επιθυμεί να κλείσει 5 παίκτες, “ρίχνοντας” περίπου στα 80 με 100 εκατομμύρια ευρώ. Προφανώς η Χαλ δεν είναι ένα όνομα ανάλογο της κλάσης του Τζολάκη, αλλά δεν παύει να μιλάμε για μία ομάδα της Premier League.