THE SPORTS ECONOMIST

Βέρμπιτς: Αυτό είναι το συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό, ο Σλοβένος απέρριψε μεγαλύτερη πρόταση της Ντινάμο

Βέρμπιτς: Αυτό είναι το συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό, ο Σλοβένος απέρριψε μεγαλύτερη πρόταση της Ντινάμο
INTIME SPORTS

Ο δεύτερος πλέον ακριβοπληρωμένος του Παναθηναϊκού, πίσω από τον συμπατριώτη και κολλητό του φίλο Αντραζ Σπόραρ, γίνεται ο Μπένγιαμιν Βέρμπιτς στους «πράσινους» συμφωνώντας σε τριετές συμβόλαιο έναντι συνολικών αποδοχών 2,5 εκατ. ευρώ. Περίπου μισό εκατομμύριο περισσότερο του πρόσφερε για να ανανεώσει η Ντιναμό Κιέβου.

Το πάλευε καιρό ο Παναθηναϊκός, τελικά το κατάφερε και έτσι ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς έρχεται σήμερα στην Αθήνα, μαζί με τον συμπατριώτη του Αντραζ Σπόραρ, προκειμένου αμφότεροι να περάσουν τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να ντυθούν στα «πράσινα», αποτελώντας παράλληλα και τους πλέον ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Μετά λοιπόν τον διεθνή Σλοβένο φορ, η συμφωνία που επιτεύχθηκε για τον συμπατριώτη του (κολλητοί φίλοι) 28χρονο εξτρέμ προβλέπει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 2,5 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται σε αυτό το ποσό τα ιδιαιτέρως σημαντικά μπόνους επίτευξης στόχων.

Ενδεικτικό της επιθυμίας και του ίδιου του Βέρμπιτς να έρθει στον Παναθηναϊκό είναι και το γεγονός ότι αμέσως μετά την γνωστοποίηση των (τελευταίων χρονικά) επαφών του με τους Κυπελλούχους Ελλάδας, η Ντιναμό Κιέβου του κατέθεσε πρόταση για επέκταση συμβολαίου, με ετήσιες αποδοχές υψηλότερες κατά 100- 150.000 ευρώ ετησίως από αυτές που θα έχει στους «πράσινους».

Δεν στάθηκε όμως ικανή να πείσει τον Σλοβένο εξτρέμ, ο οποίος είχε πάρει – εδώ και καιρό – την απόφασή του να αφήσει την Ουκρανία και να έρθει στον Παναθηναϊκό κάνοντας χρήση της σχετικής δυνατότητας που προσφέρουν στους «λεγεωνάριους» που αγωνίζονται στο εκεί πρωτάθλημα οι διατάξεις FIFA και UEFA και απλώς αναζητούσε το κατάλληλο timing για να μετουσιώσει την απόφασή του σε deal.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ