ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Να μην ξαναζήσουμε τέτοιο ταρακούνημα"

Βεργέτης: "Να μην ξαναζήσουμε τέτοιο ταρακούνημα"
Βεργέτης INTIME SPORTS

Ο Στάικος Βεργέτης τόνισε πως το ματς απέναντι στην Καλλονή πρέπει να γίνει μάθημα στους παίκτες του ενόψει της συνέχειας.

"Συνηθίζουμε εμείς οι προπονητές να λέμε πάμε παιδιά δυνατά στο ματς, να το παλέψετε κλπ. Πολλές φορές πρέπει να μας διδάξει το ίδιο το ματς.

Ελπίζω οι παίκτες να πήραν το μήνυμα και να μην χρειαστεί να έχουμε το ίδιο ταρακούνημα στα αποδυτήρια. Να μην αναγκαστώ να τους μιλήσω έτσι. Αν δεν ματώσεις, δεν κερδίζεις κανέναν, ούτε τον τελευταίο στην βαθμολογία", είπε αρχικά ο τεχνικός του Αστέρα και συνέχισε:

"Η ομάδα άλλαξε συνολικά την εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο.Αν πάμε σε επιμέρους λεπτομέρειες, βγήκε ο Νίκο, μπήκε ο Μπερτόλιο, τότε μπορούμε να βρούμε ευθύνες. Αυτή την στιγμή μιλάμε συνολικά για την ομάδα. Η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε ότι θέλει την νίκη και την διεκδικεί, κάτι που δεν το έδειξε στο πρώτο ημίχρονο.

Κάθε αγωνιστική είναι μια μάχη για να πάρεις τη νίκη.Αυτή την στιγμή δεν στοχεύουμε σε κάποιο σερί. Στόχος μας είναι να προετοιμάσουμε σωστά την ομάδα ώστε να παρουσιαστεί αντάξια στο παιχνίδι που έχει να δώσει. Η ομάδα έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Πρέπει να βρει την ισορροπία της και να παλεύει κάθε ματς σαν να είναι το τελευταίο της σεζόν".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ